1996 Nissan Pathfinder Olje Spesifikasjoner

Bruker feil olje i 1996 Nissan Pathfinder reduserer drivstofforbruk og vil til slutt føre til at motoren ikke fungerer. Du bør vite spesifikasjonene for olje og oljefilter for å sikre at du er riktig å opprettholde din Nissan. Nissan anbefaler ikke bruk av olje tilsetningsstoffer, fordi hvis du bruker riktig olje, tilsetningsstoffer er ikke nødvendig.

olje~~POS=TRUNC

Nissan anbefaler å bruke SAE 5W-30 olje. Nissan foreslår også at du kjøper energieffektive olje, noe som forbedrer drivstoffeffektivitet. Hvis du ikke ser kvalitetsmerke (API SG / SH Energi bevaring) Nissan anbefaler at du ikke bruker en bestemt merkevare.

olje~~POS=TRUNC

Ifølge 1996 Nissan Pathfinder manuell, foreslår Nissan at når påfylling din olje du å bruke 3 7/8 liters eller 3,7 liter olje med oljefilteret. Hvis du legger til olje og ikke endre oljefilter, enn 3 5/8 liter eller 3,4 liter olje anbefales.

Kontrollere olje

Parker bilen på et plant underlag og aktivere parkeringsbremsen. Kjør motoren ved en temperatur som er egnet for kjøring. Slå av motoren og vente rundt 10 minutter slik at oljen kan renne tilbake i reservoaret. Ta ut peilepinnen og tørk av den. Sett peilepinnen for å sjekke oljenivået, som bør være mellom "H" og "L" på peilepinnen. Hvis oljen er under "L" og deretter legge til mer olje, men ikke for mye.