1996 Honda Civic Ignition Coil Feilsøking

1996 Honda Civic Ignition Coil Feilsøking


Honda Civic ble introdusert i 1973. 1996 Honda Civic kom utstyrt med en 1,6-liters rekkefiresylindret motor i basismodellen. Den 1996 Civic var også tilgjengelig med to andre versjoner av 1,6-liter, kjent som VTEC og VTEC-E. Tennspolen på 1996 Civic er ansvarlig for å sende riktig gnist til tennpluggene. Hitachi og TEC begge produsert spoler for 1996 Civic. Testprosedyrer variere mellom de to ulike typer spoler.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Civic, og sette panseret prop. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en 1/4-tommers skralle og socket å løsne tie-down mutter. Fjern de to skruene fra tennspolen cover, med skralle og socket.

2 Inspiser coilen. Hvis de svarte / gule og hvite / svarte ledningene holdes på med skruer, så du arbeider på et TEC coilen. Hvis ledningene er enkle å trekke av og skyve på kontakter som ligner på en høyttaler ledning, så du arbeider på en Hitachi spiral. Fjern de to ledningene på en TEC tenning ved å trekke dem av. Løsne skruene på Hitachi-versjonen, og deretter fjerne ledningene. Disse er A (positiv) og B (negativ) ledninger for spolen.

3 Slå på ohmmeter og sette ringe til ohm, som er opp-ned "hestesko" formet utvalg. Sett positive proben fra ohmmeter på en spole stolpen. Sett den negative sonden på B stolpen. Disse innleggene er de primære viklingene. De primære viklinger på den TEC spolen bør ha en motstand mellom 0,63 og 0,77 ohm. Hitachi primære svingete motstand bør være mellom 0,45 og 0,55 ohm. Hvis avlesningen på begge typer av spolen ikke faller innenfor de gitte områder, må spolen som skal erstattes.

4 Test sekundærviklingen motstanden i coilen ved å fjerne tennplugg for å kveile ledninger. Sett ledningene fra hverandre slik at du ikke får dem blandet sammen.

5 Fest positive sonden fra din ohmmeter på innlegg merket med en "+" symbol. Fest negative sonden til innlegget merket med symbolet "-". Sekundærviklingen lesing på TEC spolen bør være mellom 12,8 og 19,2 ohm, mens den Hitachi bør være mellom 22,4 og 33,6 ohm. Hvis ohmmeter målingene ikke er innenfor de gitte spesifikasjoner for hver spole, må spolen som skal erstattes. Hvis begge typer spiral testen gir positive resultater, fortsetter å teste tennplugg ledninger og tenningskontrollmodul.

6 Monter spolen og sett dekselet på motsatt måte som du fjernet delene. Ingen dreiemomentet som er nødvendig på noen del av spolen, og tilsetning av dreiemomentet kan bryte spolen eller dens tilhørende deler. Installer batterikabelen og trekk kabelen til den sitter godt. Ta kabelen tie ned mutteren en halv omdreining lenger å skaffe de 9 fot-pounds nødvendige for riktig moment.

Hint

  • Hvis du ikke fjerner den negative batteriledningen vil gi falske avlesninger og kan føre til elektrisk støt eller bilens elektriske system.