1996 Honda Accord Vil ikke skifte ut av Park

1996 Honda Accord Vil ikke skifte ut av Park


Honda Accord ble utgitt i 1976. I 1982 ble den Honda Accord den første japanske merket kjøretøy vil bli produsert i Amerika. 1996 Honda Accord hadde valget mellom tre motortyper: en 2,2-liters firesylindrede, en 2,2-liter "VTEC" fire-sylindrede og en 2,7-liters V-6. 1996 Accord ble tilbudt med enten en automatisk eller manuell girkasse pakke, avhengig av sub-modell av Accord.

Bruksanvisning

styre Keyhole

1 Sett tenningsnøkkelen i nøkkelsporet på høyre side av shifter. Honda installert en lås bypass for de automatiske shifters. Ved å plassere nøkkelen i sporet ved siden av shifter, bør shifter låse opp.

2 Trå inn bremsepedalen.

3 Trykk tommelknappen på girspaken. Prøv å sette bilen i en annen enn Gear "Park". Hvis bilen går inn i et gir på denne måten, fortsetter du til tenningsbryteren test i neste avsnitt. Dersom kjøretøyet ikke vil skifte ut av "Park", selv om du bruker overstyring nøkkelhullet, er skiftet kobling til overføring bundet opp eller skadet. Inspiser shift linkage fra shifter til sendingen hvis kjøretøyet er fast i "Park" med overstyring nøkkelhullet. Sørg for at sammenhengen er knyttet til overføring på førersiden toppen av sendingen.

Ignition Switch Test

4 Sett tenningsnøkkelen i tenningen på kjøretøyet. Vri nøkkelen til "II" posisjon eller "Tilbehør" posisjon. Den tilbehør posisjon aktiveres når alle dashbordet lysene kommer på, men bilen starter ikke.

5 Plasser foten på bremsepedalen.

6 Forsøk å flytte bilen ut av parken med tenningen på "Tilbehør" og foten på bremsepedalen. Dersom kjøretøyet ikke vil skifte, kan problemet ligge i en av to områder: tenningsbryteren eller bremsepedalen sikkerhetsbryteren.

7 Gå ut av bilen med nøkkelen fortsatt i "Tilbehør" posisjon. Knel ved siden av førersetet og trå inn bremsepedalen med hånden. Du skal høre et klikk når du trår på bremsepedalen. Klikket ligner på klikk som blinklys gjør. Hvis bremsepedalen ikke klikker, kan bremsesikkerhetsbryteren være dårlig. Hvis bremse klikk når du trykker på pedalen, kan problemet ligge i tenningslåsen seg selv. Tenningen er satt til å frigi bare overføring når tilbehøret stilling er aktivert, eller motoren er i gang.

Hint

  • Bremsen sikkerhetsbryteren og den nøytrale sikkerhetsbryteren er to forskjellige deler. Bremsen bryteren kan kjøretøyet som skal flytte ut av "Park" når nøkkelen er i riktig posisjon. Den nøytrale sikkerhetsbryter vil ikke tillate at bilen å starte med mindre det er i "Park" eller "nøytral".
  • De elektroniske overføringer i midten til slutten av 1990-tallet avtalen involverer mange intrikate deler. Ikke prøv å reparere Accord selv om du ikke har noen tidligere overføring erfaring. De enkle trinn som tidligere skissert er kun for diagnostiske tiltak. Selve arbeidet skal gjøres av kyndige overføring spesialist. Unnlatelse av å følge denne advarselen, kan det føre til fullstendig tap av mobilitet i bilen eller skade på overføring.