1996 Dodge RAM Indy Spesifikasjoner

1996 Dodge RAM Indy Spesifikasjoner


Dodge, en avdeling av Chrysler Group, er en merkevare av biler, lastebiler, sport nyttekjøretøyer og minivans som selges i en rekke land over hele verden. Med mange bilmodeller, som Avenger og Challenger, dets Ram lastebiler er kanskje noen av sine mest kjente biler, slik som 1996 Dodge Ram Indy.

dimensjoner

1996 Dodge Ram Indy har en akselavstand på 119 inches, en samlet lengde på 204 inches inkludert støtfanger og 199,9 inches uten, og en høyde på 71,9 inches tomme. Pickup-boksen på bilen måler 6,5 fot, med bakluken høyden er 19,4 inches; fronten av boksen til enden av den åpne bakluken måler totalt 99,9 inches. Denne Dodge Ram modellen har en nyttelast på 2,370 lbs. så vel som en 26-liters tank til modeller med korte pickup boksene. Motoren er en 5,9-liters Magnum og utvendig er malt strålende blå.

Indy-pakke

For Indy 500-entusiaster er det en Indy Pakke med alternativer for denne Dodge lastebil. Den opprinnelige 5,9-liter, kommer V8-motor med ytterligere 15 hestekrefter, og bilen er gitt en monoton maling behandling med hvite aksent striper. Det gir ikke bare en rekke minne Indy 500 og Dodge grafikk for kjøperen, men en sport-tunet eksos med krom tips også. Den Indy alternativer pakken kommer også komplett med 17-tommers Goodyear Eagle GTII dekk samt 17-tommers American Racing Wheels, og som i da modellen ble innført, ble det priset til ca $ 900.

Andre alternativer

I tillegg til Indy Package alternativer, 1996 Dodge Ram Indy kommer også med en rekke andre alternativer for kjøperen å velge mellom. Sammen med et sikkert grep aksel og fire hjul ABS-bremser, kan du velge å ha standard valens panel erstattet med en blå støtfanger. Andre muligheter er gulvtepper, motorvarmer, power to lyse 6-by-9-tommers speil, en AM-FM stereo kassett eller CD med en grafisk equalizer, to tente visir og en glidende bakvinduet. Denne Dodge Ram lastebil har alternativer tilgjengelige for selv den pickiest entusiast.