1996 American Eagle Bobiler Spesifikasjoner

Amerikanske Coach Motor Homes er kjent for kvalitetsprodukter, sier "bobil" magazine. Det tilbyr en eiers klubb og tilgjengelig kundeservice. The Eagle modellen inkluderer mange fasiliteter som tilbys som ettermarkedet alternativer i de fleste andre bobiler. Fra skinn seter til alle tre trim, er Eagle ansett som en luksuriøs bobil av forhandlere og forhandlere på RV Group sin hjemmeside.

Sikkerhets egenskaper

American Eagle bobil kommer væpnet med en røykvarsler, karbonmonoksid detektor og propan lekkasje detektor. Inne i bobil er et brannslukningsapparat, setebelter, portrom belysning og nødutgang vinduet. Utvendig sikkerhetsfunksjoner inkluderer fire sidetilkoblings lamper og kjørelys. Ifølge American Coach nettstedet, dets 1996 modell møtte alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner og overskredet noen standarder også.

interiør funksjoner

Motoren Boligen har fem innvendige planløsninger. Underholdning funksjoner inkluderer en CD-spiller, videospiller og to farge-TV. Det inkluderer også innenlandske funksjoner som en mikrobølgeovn, ismaskin, klimaanlegg og vaskemaskin / tørketrommel. De fleste modellene har dekorative tre vindu behandlinger, heltre-ansikt skap på kjøkkenet og dekorative tre støping. Det inkluderer også en porselen flisegulv for enkel opprydding. Det er aksent dekorasjoner å gi motoren hjem en hjemmekoselig og stilfullt preg.

eksteriør

Inkludert i prisen er utjevning knekter og en generator for å levere elektriske apparater og utsalgssteder. De utvendige tiltak mellom 39 og 40 fot, avhengig av planløsning. Standardmotoren for bobil modellen er en 300 hk Cummins dieselmotor. Det inkluderer også uavhengig forhjulsoppheng med en 55-graders styrevinkel.

Eiere velger en utvendig maling farge samt ett av to logo alternativer. Andre eksterne alternativene inkluderer en eller to glideskuffer i forskjellige størrelser (opp til 90 fot), en ekstern TV og en strøm vann slangetrommel. Også tilgjengelig er et tak montere markise med auto kapper.