1995 Suzuki Carry Spesifikasjoner

Suzuki Carry er en mini Kei lastebil produsert primært for europeiske og asiatiske markeder. Den opprinnelige Carry dukket opp på begynnelsen av 1960-tallet og gjennomgikk mange designendringer og endringer over generasjoner, fremstår som en kompakt varebil og under flere andre merkenavn. 1995 Suzuki Carry er 10. generasjon mini lastebil modell. Det ble også solgt under et annet merkevarebygging ordningen som Subaru Sanbar.

Mål og struktur

1995 Suzuki Carry mini-lastebil er ca 11 fot lang, 4,7 fot bred og 5,9 fot høy. Bilen i seg selv veier 1.600 lbs. og har en bæreevne på 1000 lbs. Sidene og bakluken av lasten puten kan brettes ned eller fjernes helt. 1995 Carry har plass til to personer.

Motor og Mekanikk

1995 Carry sin bensinmotor har en 660cc slagvolum. Denne motoren er designet for å kjøre 50 miles per time på 50 miles per gallon på 50 hestekrefter. Mini lastebil kommer i to- og firehjulsdrevne utgaver, med en fem eller seks-trinns manuell girkasse og lav utveksling alternativer for usorterte eller løs terreng.

valg~~POS=TRUNC funksjoner

Noen modeller av 1995 Suzuki Carry kan omfatte populære alternativene. En 3-tommers lift og kamuflasje maling jobb var begge populære oppgraderinger til den grunnleggende hvite modellen. Som Suzuki Carry ble gjort for utenlandske markeder, vil du vanligvis finne rattet på høyre side.