1995 Jeep Grand Cherokee forsterker Installasjon

Hvis du ønsker å øke lyden fra høyttalerne i din 1995 Jeep Grand Cherokee, kan du installere en ettermarkedet amp. En bil forsterker øker signalet fra bilstereoen gjennom høyttalerne for å gi deg en høyere, klarere og renere lyd. Forsterkere varierer i forskjellige bygger og størrelser. Rådfør deg med en bilstereo profesjonell til å hjelpe deg å avgjøre hvilken amp er den beste match for din bil stereo og høyttalere.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og ta de negative og positive batterikablene for ditt Grand Cherokee.

2 Rull rundt tre føtter av wire fra spolen. Strip omtrent tre inches av gummi skjede fra ledningen med wire strippere.

3 Slip enden av den strippede ledning gjennom O-ringen. O-ringen er en flat, rund stykke metall som ser ut som en vaskemaskin. Vri bunnen av wire, knytter den til O-ringen.

4 Slip O-ringen mot positive innlegg på batteriet. Dersom O-ringen er stor nok slippe den rett over innlegget. Hvis det ikke er det, i stolpen vil bli bra. Koble den positive batterikabelen, noe som gjør at den klemmer fast mot O-ringen.

5 Unspool nok ledning fra spolen til å kjøre det hele veien til baksiden slutten av Cherokee. Clip slutten med wire strippere

6 Kjør tråd gjennom passasjer brannmur eller gjennom hanskerommet hullet. Fortsett å mate den gjennom, til baksiden av din Cherokee. Du kan skli kabelen inn i plstic list som går langs taket slik at det vil være ute av syne

7 Plasser amp på baksiden av din Cherokee. Gjør de nødvendige høyttalertilkoblingene fra forsterkeren til høyttalerne. Disse tilkoblingene kan variere avhengig av ulike modeller av forsterkere. Rådfør deg med brukerveiledningen for nøyaktig tilkoplingsprosedyre.

8 Koble hot wire kjører fra batteriet til forsterkere strømkontakten og koble den med en skrutrekker.