1995 grand am reparasjonsinformasjon

1995 Pontiac grand am dukket opp i midten av bilens tredje og siste generasjon av produksjonen; produsenten, den nå nedlagte Pontiac divisjon av General Motors, avsluttet produksjonen i 2005. Som av januar 2011, denne grand am modellåret har noen problemer ansett som "moderat" av MSN Autos, samt en tilbakekalling på posten med National Highway Traffic Safety Administration.

vanlige problemer

Vanlige problemer som involverer 1995 Pontiac grand am omfatter svikt i eksosresirkulering (EGR) passasjer og elektronisk kontrollmodul (ECM), samt forhjulshastighetssensorer. Problemer med EGR passasjene og ECM kan føre til kjøretøyet unnlate å starte, og dårlig hjulhastighetssensorer kan resultere i feilaktig avlesning av kjøretøyets hjulrotasjonshastigheten.

Reparasjon av vanlige problemer

Per januar 2011 kan det koste ca $ 75 for å rense EGR passasjer og $ 186 for å reparere ECM. Hver av de to forhjulshastighetssensorer koster ca $ 121 for å reparere; dette bringer kostnadene til en samlet sum av $ 242.

Recall Repair

En tilbakekalling av noen 1995 i Grand Ams begynte den 19. desember 2010 for å ta opp smelting av motorens tenningsbryter deler. Dette er forårsaket av høy strøm fra å holde nøkkelen i "Start" posisjon for en lengre periode, og det kan føre til en brann i rattstammen og spre seg i bilen. Autoriserte forhandlere kan installere et relé kit å reparere problemet, og slik tjeneste er gratis fordi produsenten påtar seg det fulle ansvaret for feilen.