1995 Ford Aspire Stereo Wiring

Kia og Ford gikk sammen fra 1994 til 1997 for å produsere den kompakte Ford Aspire. Ford og Kia ikke produserer 1995 Aspire å være verdens mest spennende bil, som det cranked ut bare 63 hestekrefter og 74 fot-pounds av dreiemoment fra sin 1,3-liters motor. Det var imidlertid en drivstoffgjerrig bil, da det kom opp til 36 mpg i byen og 42 mpg på motorveien. Du kan gjøre Aspire interiør mer spennende med tillegg av en flott lyd stereoanlegg. Kjenne Aspire ledningsnett for stereo hjelper deg erstatte radioen på riktig måte.

Strømforsyning

Radioen trenger juice til å kjøre på, men det er ikke en enkel 12-volts hook-up og du er ferdig. 1995 Aspire har to 12-volts strømledningene. Den konstante 12-volts kilde, som er hva beholder klokken og forhåndsinnstillinger når tenningen er slått av, har en blå ledningen med en rød stripe. Den slått 12-volts strømkilde, som slår radioen på når du slår på tenningen for å "Acc" eller "Run", har en blå ledningen med en gul stripe.

Jording av Radio

De fleste moderne radioer har et selvstendig bakken, i motsetning til eldre stereoanlegg at bakken gjennom høyttalerne. 1995 Aspire stereoanlegg har en uavhengig bakken. Jordledningen for Aspire er svart med en hvit stripe.

Lighting

Noen radioer har en lyssetting ledning for å slå radioen lysene på og av, samt en dimmer ledning for å øke og redusere radio lysstyrke med interiør lysene. 1995 Aspire, men har ikke en dimmer system for radio - bare en belysning ledning. Denne ledningen er rød med en svart stripe.

Front Speaker Wiring

1995 Aspire har to fronthøyttalere, en 5-1 / 4-tommers høyttaler i hver dør panel. Den venstre fronthøyttaler positive ledningen er brun med svart stripe, og dens negative ledningen er grønn med en rød stripe. Den høyre fronthøyttaler positive ledningen er grønn med en oransje stripe, og dens negative ledningen er blå med en oransje stripe.

Bakhøyttaler Wiring

De bakre høyttalerne i 1995 Aspire er 5-1 / 4 inches, og Ford plassert dem i sidehyllene. Den høyre bakre høyttalernes positive ledningen er blå, og den negative ledningen er gul. Den høyre bakre høyttaler positive ledningen er rosa med en blå stripe, og dens negative ledningen er brun med en rød stripe.