1995 Eclipse GST Stock Specs

1995 Eclipse GST Stock Specs


Mitsubishi avduket den første Eclipse i 1990. Denne tidlige modellen delte samme design som Eagle Talon og Plymouth Laser. I 1995 Mitsubishi re-designet Eclipse, gir det en lengre akselavstand og et mer avansert fjæring. Flere forskjellige versjoner av Eclipse ble også innført. Basen Eclipse var tittelen på "RS" mens en oppgradert versjon med en turbolader ble kåret til "GST." En annen versjon, den "GSX," inneholdt både en turbolader og et drivsystem på alle hjul.

Drivverk

The 1995 Eclipse GST har en innebygd firesylindret motor kjent som "4g63." Denne motoren har 2-liter, eller 122 kubikk inches, slagvolum. Den 4g63 motoren har fire ventiler per sylinder, for en total på 16. hullet, eller bredden av hver sylinder, er 85 millimeter. Sylinderen slag eller reiseavstanden er 88 millimeter. Motorens kompresjonsforholdet er 8,5: 1. Mens andre versjoner av Eclipse også bruke denne motoren, øker GST ytelsen med en turbolader. Denne motoren kombinasjonen skaper 205 hestekrefter når de opererer på sitt maksimale produksjon på 6000 omdreininger per minutt (RPM). Den maksimale dreiemoment på Eclipse GST er 214 fot-pounds. To forskjellige sendinger var tilgjengelig på Eclipse GST: en fem-trinns manuell eller en fire-trinns automatisk.

chassis

Tillegg av turboladeren på Eclipse GST gir den en høyere egenvekt enn standard Eclipse. Med manuell girkasse, de GST tips skalaene på 2,877 pounds. Vekten øker til 2954 med automatgir. Dette representerer en vektøkning på ca 5 prosent over den ikke-turboladet, standard Eclipse. Andre chassis funksjonene er de samme som vanlig Eclipse. Kraften fra motoren sendes til forhjulene, som er knyttet sammen gjennom tannstangstyring. GST er utstyrt med fire hjul skivebremser, og en elektronisk blokkeringsfrie bremser (ABS) er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Drivstofføkonomi

Når Eclipse GST først ble produsert i 1995, Environmental Protection Agency (EPA) har gitt den en anslått drivstofføkonomi av 23 miles per gallon for bykjøring og 31 mpg på motorveien. Denne beregningen har siden blitt endret av EPA, bruke mer moderne beregninger, til 21 MPG i byen og 29 på motorveien. Mitsubishi anbefaler å bruke premium blyfri bensin i GST. GST har en 16,9-liters bensintank.

Opptreden

Ifølge The Auto Channel, kan Eclipse GST akselerere fra 0 til 60 miles per time i sju sekunder. Dette er 1,7 sekunder raskere enn den vanlige versjonen av Eclipse. GST har også en 1/4-mil tid på 16 sekunder. Bilens toppfart er 125 miles per time.