1995 Corvette vil ikke starte

1995 Corvette vil ikke starte


Chevrolet Corvette er en av de mest ikoniske biler i tradisjonen av amerikanske sportsbiler. Corvette er en rask bil med bare nok plass til to personer. 1995 Corvette er mye som Corvette av de tidligere 11 år, men det har bedret akselerasjon og håndtering evner. Denne modellen var tilgjengelig i en to-dørs kombi eller konvertible alternativet. Sendingene ble brukt var enten fire-trinns automatisk eller sekstrinns manuelle girkasser. Hvis 1995 Corvette ikke vil starte, kan du prøve noen feilsøkingsteknikker for å få sportsbil på veien og yter sitt beste.

Bruksanvisning

1 Vri nøkkelen til "på", og slår på frontlyktene. Hvis frontlykter og dash indikatorlysene ikke kommer på, er batteriet døde eller har svært lav kostnad og vil kreve en jump start eller nytt batteri.

2 Fest et sett med startkabler til batteripolene av kjøretøyet og et hopp kjøretøy. Fest den positive kabelen til plusspolen på Corvette, så de positive og negative kabler for å hoppe kjøretøy (i den rekkefølgen), og deretter feste den andre enden av den negative kabelen til en umalt metalloverflate på Corvette. La hoppe bilen gå på tomgang i noen minutter for å lade det tomme batteriet. Du kan bruke en bærbar batteri boksen for å lade batteriet hvis en hoppe kjøretøy er ikke tilgjengelig.

3 Les drivstoffmåleren på instrumentpanelet for å sørge for at Corvette har nok drivstoff til å fyre av motoren. Tankmåleren vil stige og vise hvor mye drivstoff i tanken din så lenge batteriet ikke er død.

4 Trykk inn på masseluftstrømmen sensor og spjeldhus kontakter for å sørge for at de er plugget inn hvis bilen er utstyrt med det. Bilen vil ikke starte hvis disse kontaktene er løse.

5 Ta av luftfilteret og sjekke filteret og boliger for eventuelle blokkeringer som kan holde lastebilen fra å få luft og hindre bilen i å starte.

6 Fjern sikringen panelet fra under dashbordet og erstatte eventuelle blåst eller skadede sikringer og ledninger. Sikringer blir brun eller svart i fargen; metalltrådene kan bli frynset eller splittes.

7 Trykk på gasstanken et par ganger med en lang skrutrekker mens en annen person prøver å starte bilen. Du har kanskje et dårlig sted i drivstoffpumpen som tappe vil få deg rundt slik at du kan starte bilen, men du må skifte bensinpumpen.

8 Skift-tasten og tennings låssylinder på rattstammen for å korrigere problemer med start som vanlig i Corvettes med anti-tyveri-systemer som bruker en hevet-chip nøkkel. Ledningene til tenningslåsen sylinderen er tilbøyelige til å bryte, så du må kanskje bytte ut sylinderen.

Hint

  • Pass på at du kobler den negative klemmen til et rent jernbane eller metalloverflaten slik at du får en god bakken når jump starter et batteri. Batteriet vil ikke ta en belastning hvis den ikke får en god jord.
  • Hvis batteriet har lite strøm, men er ikke helt dødt, kan du høre en klikke støy under dashbordet, noe som indikerer at du trenger å lade batteriet. Dette kan imidlertid også indikere problemer med startmotoren eller solenoid.