1995 Camaro Shift Problemer

Overføringen i en 1995 Camaro kan ha flere skiftende problemer. Før du prøver noen diagnostikk, sjekk overføring for væskenivået. Det er også viktig å kontrollere fargen på overføring væske som off-color fluid er en indikasjon på problemer i overføringen. Endring av væske og / eller overføring filter er en god ide å eliminere enhver skitt eller andre forurensninger.

Gear Indicator ut av Sync

Å ha en girskiftindikator ute av sync med overføringen er et vanlig problem i 1995 Camaros. Koblingen kan sklei og må justeres. Kabelen til indikatoren har en brakett som er boltet til siden av transmisjonen som kan bremse, bøye eller løsner. En annen årsak kan være en slitt utstyr eller servo i overføringen som ikke tillater skikkelig utstyr til å engasjere seg. Begynn å diagnostisere ved å se på sammenhengen og kabel.

Omvendt vil ikke engasjere seg

Det er mange grunner til at din Camaro ikke kan skifte til revers. Hvis fjæren på motsatt lockout solenoid er oppstått, ødelagt eller frakoblet, vil revers ikke engasjere seg. Det er også mulig for magnet å gå dårlig. Tannhjul eller tannbånd for omvendt kanskje ikke fungerer, noe som resulterer i et behov for en overføring overhaling eller utskifting. Hvis dette er en kobling problem, vil de andre girene bli påvirket.

Problemer Shifting Gears

Girskiftproblemer kan stole på når problemet oppstår. Hvis girene ikke engasjere seg i det hele tatt, kan automatgir må gjenoppbygges, eller sammenhengen kan være brutt eller frakoblet. Hvis shifter på en standard girkasse sliper eller voldsomt vibrerer når du flytter fra nøytral, kan clutchen må byttes. Hvis girkule motstår enhver bevegelse i alle retninger, kan sammenhengen være fastkjørt. Også en servo som slutter å fungere vil føre til at utstyret ikke å engasjere.