1995 Audi overføringsproblemer

Audi, den tyske bilprodusenten, produserer luksuriøse, sporty kjøretøy. Mens mange Audi-modeller har høy kvalitet funksjoner, har 1995 Audi A6-modellen, en mid-size sedan, er kjent for å ha overføringsproblemer. Informasjon om Audi overføring er nyttig for de som ønsker å kjøpe en 1995 Audi.

symptomer

En av de vanligste symptomene på 1995 Audi overføringsproblemer omfatter overføring å ha "en tanke på egen hånd." Rapporter har blitt arkivert av Audi eiere at overføringen ikke utfører effektivt, og akselererer uten at det er noe press brukt på pedal. Samtidig er kjøretøyet ute av stand til å bremse effektivt.

Betydning

Problemer med automatgir hoppe fremover og rystelser bilen fremover setter førere og passasjerer i fare på veien. Denne typen feil er i stand til å forårsake kjøretøy kollisjoner, noe som kan føre til alvorlige skader av drivere eller fotgjengere.

Løsning

Årsaken til problemene med overførings 1995 audis er ikke kjent. Imidlertid vil 1995 Audis med overføringsproblemer krever en ny girkasse som skal installeres i kjøretøyet. Denne mekaniske reparasjoner kan bli dyrt for arbeid og deler. En mekaniker bør undersøke Audi straks etter at bilen viser tegn på overføringsproblemer.