1994 Toyota Truck Feilsøking

Basen vanlig drosje trim av 1994 Toyota pickup lastebil kom utstyrt med en 2,4 liters firesylindret motor. Lastebilen ble også produsert med mange forskjellige standardfunksjoner som strøm bremser, farget glass, 14-tommers hjul, en foran benk, vinyl sitteplasser og en fem trinns manuell girkasse. Fordi pickup lastebil består av så mange forskjellige deler kan det være vanskelig å vite hvilken del som må fikses eller skiftes ut. To måter å feilsøke lastebil er å undersøke produsenten recall data og generelle feilsøkingstips for å se om de samsvarer med problemer du har med bilen.

Bruksanvisning

1 Sjekk hodelykt til lastebil når fronten på bilen er tøff å se om natten fra siden. Frontlyktene kan være markedet deler som ble produsert av K2 Motor Corporation og ikke oppfyller føderale motorkjøretøy sikkerhetsstandarder lagt frem av United States Department of Transportation, fordi de ikke har en gul side reflektor på dem. Uten side reflektorer vil du ha en økt sjanse for en annen bil kjører inn i siden på lastebilen. Bytt ut frontlykter med de som har riktig side reflektor for å redusere denne risikoen.

2 Undersøk rattet stang på pickup når forhjulene ikke svare på svinger av rattet på riktig måte. Når rattet er slått gjentatte ganger og høy styremotstand og makt brukes, for eksempel når bilen er stoppet og hjulet er fullt slått til enten høyre eller venstre, kan en sprekk utvikle seg i styringsgruppen stafetten stang. Sprekken i stangen kan til slutt føre til et brudd og gjengi rattet svarer. Sett på styrestangen for å løse dette problemet.

3 Se på ventil dekke pakning når du ser olje som lekker under motoren din. Dekselet pakning kan være feil installert eller lekker. Se også på bunnpannen pakning og sørge for at det ikke lekker også.

4 Kontroller bremseklosser og sko hvis du lukter brent lukt som kommer fra dekket området av lastebil når du treffer bremsene. Putene og sko kan være forurenset med fett eller bremsevæske. Se også på bremseskiver og trommer for å se om de er utslitt. Du bør også sjekke bremsekalippernes stempelet og sørge for at den ikke stikker og forårsaker bremsemotstand.