1994 Honda Civic tenningsproblemer

1994 Honda Civic tenningsproblemer


1994 Honda Civic har hatt 14 minnes på bil med 12 av disse minner knyttet til bilens belysning. Ingen av disse tilbakekallinger gjaldt tenningssystemet problemer som eiere har rapportert til nettsteder som Repairpal.com. Tenningssystemet består av flere bestanddeler, inkludert den bryteren, starter, solenoid, batteriet og tennspolen.

Ignition Coil Failure

Noen 1994 Honda Civic eiere har rapportert problemer med tenningen coil sviktende, ifølge Repairpal.com. Coil svikt har noen ganger blitt tilskrevet kjølevann og oljelekkasjer i Civic. Oljelekkasje fra hode pakninger og kjølevæske lekkasjer fra slanger eller radiator kan ta kontakt med tennspolen og får det til å brenne ut. Når tenningen coil svikter, må den byttes ut. Årsaken til tennspolen svikt, slik som en olje eller kjølevæske lekkasje, må også utbedres.

Starter Problemer

Noen 1994 Honda Civic eiere har klaget over for tidlig starter svikt, ifølge Carcomplaints.com. Starter feil er funnet i manuell girkasse Civic oftere enn automatgir biler. Støv fra innkopling av clutchen langsomt begynner å trenge inn i innsiden av starteren, og dette fører til tenning komponent for å svikte. The Civic eieren vil høre en klikkelyd når tenningsnøkkelen vris når starteren begynner å svikte. For å korrigere dette tenning problem, erstatte starteren.

Batteri og kabel problemer

Eiere av 1994 Honda Civics har rapportert problemer med bilens batteri og batterikablene, ifølge samarins.com. Batteriet og kabler bli korrodert på Civic og forhindre spenning strømmer til starteren solenoid. Dette problemet er lett korrigeres ved å rense korrosjon bygge opp på batteripolene og kabler. Honda eier må fjerne kablene fra batteriet, og rengjør dem med en stålbørste til all synlig rust er fjernet. Batteripolene må rengjøres med en stålbørste også.