1994 Honda Accord Wheel Spesifikasjoner

1994 Honda Accord ble produsert i en sedan, coupé og stasjonsvogn modeller. Honda har produsert bilen siden 1976. Det var den første japanske bilen som skal produseres i USA i 1982. 1994 Honda Accord regnes som den første års modell av Accord femte generasjon, ifølge Edmunds.com. Derfor nye funksjoner og styling premiere på Accord løpet av dette året.

dekkdimensjoner

De Accord modellene kom i tre forskjellige utstyrsnivåer, DX, LX og EX. Den standard dekk størrelser tilgjengelig på DX og LX var P185 / 70SR14. LX-modellen hadde en valgfri oppgradering til P195 / 60SR15 størrelse. Den P195 / 60SR15 dekkdimensjon var også standard på EX-modellen.

Akselavstand og Bremser

Fire hjul ABS-bremser var ekstrautstyr på DX og LX modeller og standard på dyrere EX modell. Akselavstanden på coupe, stasjonsvogn og sedan modellene var alle 107 inches. Front-plate og bak-trommelbremser ble standard på DX og LX trimme nivåer. EX trimme nivå inkludert fire hjul skivebremser standard.

Styringsfunksjoner

Honda Accord kom ikke i all-wheel drive og har en standard rack og pinion suspensjon. Servostyring var også standard på alle tre utstyrsnivåer. Fronten på bilen var også utstyrt med en front anti-roll bar som bidrar til å holde bilen stabil og hindre velt i tilfelle føreren skulle miste kontrollen.