1994 Chevy P / U Tenningsbryter Installasjons

Tenningslåsen på en 1994 Chevy pickup lastebil er utformet for å starte lastebil med tenningsnøkkelen. Etter at nøkkelen har blitt slått et par tusen ganger, kan kontaktene i bryteren begynner å slites ned, forårsaker problemer med lastebil starter opp. Hvis dette skjer, vil det bli vanskelig å starte bilen og til slutt, det bare ikke vil starte i det hele tatt. For å løse problemet, må bryteren for å bli fjernet fra lastebilen og en ny installert.

Bruksanvisning

1 Unbolt trim panelet under rattstammen ved hjelp av 1/4-tommers skralle og socket og trekk den bort fra dashbordet. Unbolt trim panel rundt rattstammen med en Phillips-skrutrekker.

2 Unbolt blinklysbryter og buzzer bytte fra rattstammen med 1/4-tommers skralle og socket, så la dem henge fra kolonnen. Unbolt låsesylinderen skruen fra låsesylinderen med 1/4-tommers skralle og socket, dra den så fra kolonnen.

3 Unbolt rattstammen fra dashbordet med 1/2-inch skralle og socket og senk kolonnen. Unbolt dimmer bryteren fra kolonnen med 1/4-tommers skralle og socket. Kontroller at tenningsbryteren er i Av-Lock stilling, og om nødvendig sette nøkkelen i bryteren for å sikre at det er i dette området. Unbolt tenningslåsen fra kolonnen med 1/4-tommers skralle og socket, og trekk deretter bryteren bort fra kolonnen.

4 Sørg for utskifting tenningsbryteren er i Av-Lock posisjon. Monter bryteren på kolonnen med 1/4-tommers skralle og socket. Sett på dimmebryter på kolonnen med 1/4-tommers skralle og socket, deretter bolt kolonnen til dashbordet med 1/2-inch skralle og socket.

5 Sett på buzzer bryteren og blinklys bryter med 1/4-tommers skralle og socket, deretter installere låsesylinderen med 1/4-tommers skralle og socket. Sett på trim panel rundt rattstammen med 1/4-tommers skralle og socket, deretter installere trim panelet under kolonnen med 1/4-tommers skralle og socket.