1993 Toyota Previa vil ikke starte

Toyota Previa minivan plass til syv personer, og var tilgjengelig i to trims. 1993 Previa har ikke blitt tilbakekalt for problemer relatert til start. Hvis Previa gir deg problemer, sjekk det grunnleggende før du tar den til en mekaniker.

Bruksanvisning

1 Vri nøkkelen for å starte minivan og lytte etter lyder som motoren avgir. En klikkelyd kan indikere en forrett eller batteri problemet. Ingen lyd er et tegn på et problem med tenningen forrett eller et dødt batteri. En dundrende støy kan tilskrives et problem i drivstofflinjen.

2 Legg en gallon av gass til bilen og forsøke å starte den. Selv om Previa er utstyrt med en drivstoffmåler, kan det bli feil.

3 Merk eventuelle problemer før de Previa ikke starter på riktig måte. Hvis det var treg akselerasjon eller drøye, kan dynamoen ikke gi strøm til batteriet effektivt. Disse symptomene kan også være på grunn av lave drivstoff problemer. Hvis du har lagt merke til at Previa ikke var å være drivstoffeffektive, kan en lekkasje være til stede. 1993 Previa bør få 16 miles per gallon byen og opp til 20 miles per gallon på motorveien.

4 Se under panseret for korrosjon. Sjekk terminaler til batteriet samt tennpluggene for korroderte områder. På batteriet, helle brus på terminalene for å bryte opp korrosjon og deretter skrubb med en stålbørste. For tennplugger, kan bremserensevæske brukes etterfulgt av en skrubb med en stålbørste. Stram alle batteri forbindelser med en skiftenøkkel og erstatte tenn klubber.

5 Ta en tennplugg ledningen fra plugg og touch til en metalloverflate på Previa. Ha en hjelper vri om nøkkelen i tenningen til "On" posisjon. En blå gnist vil flytte fra ledningen til metallområdet. Hvis den ikke gjør det, blir tennpluggene unnlater å tenne skikkelig for å starte bilen.