1993 Mercury Sable: Hvordan hente en kode

1993 Mercury Sable var utstyrt fra fabrikken med den fjerde versjonen av Fords Electronic Engine Control (EEC-4) datamaskin styresystem. I motsetning til tidligere EEC-3 system, EEC-4 system inneholdt en on-board datamaskin diagnostiske og datastrøm som kan nås med bruk av en bil skanning verktøyet. Rimeskanneverktøy og strekkodelesere er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker, og den gjennomsnittlige gjør-det-selv-mekaniker kan hente koder fra Sable i bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Finn EEC-fire diagnosekontakt under panseret. I 1993 Sable dette er på passasjersiden i motorrommet mellom spankulere tårn og brannmuren. EØS-4-kontakten er en todelt kontakt som er knipset i en støvdeksel merket med ordet "Diagnostic" på toppen.

2 Plugg Ford adapter av skanneverktøyet, i begge deler av den diagnostiske kontakten. Vri tenningsnøkkelen til "Kjør" -stilling. Kjør selvdiagnostikk ved å velge "Self-Test" fra hovedmenyen vises på skanneverktøyet skjerm deretter velge "KOEO." Vri tenningsnøkkelen på og av tre ganger i løpet av fem sekunder for å starte Key-On-Engine-Off (KOEO) program. Programmet kan ta noen minutter å fullføre.

3 Les de lagrede kodene etter kjørecomputer fullfører KOEO program ved å velge "Les Codes" i hovedmenyen og deretter velge "KOEO Codes" på neste meny. Skriv kodene og deres beskrivelser ned og ta kontakt med en servicehåndbok for 1993 Sable for instruksjoner om hvordan du utfører de nødvendige diagnostiske prosedyrer for hver kode.