1993 Ford Taurus Radio Antenne fjerning prosedyrer

Ford Taurus er en stor sedan med amerikansk engineering. Når det radioen klarer ikke å fungere ordentlig, må du reparere det ved å fjerne antennen (også kjent som antenne) og installere en ny. Ved å følge de riktige trinnene og bruke de riktige utløsertaster, kan du fjerne Fords antenne. utslipp nøkler DIN stil, Ford radio fjerning nøkler og "U" -formet fjerning nøkler --- selges på de fleste auto deler butikker --- tillate deg å fjerne radioen for å få tilgang til antennen.

Ved hjelp av DIN-stil versjons Keys

Parker Taurus på flat mark. Sett både DIN stil utslipp taster inn i hullene som finnes på begge sider av Fords radio og trekk begge nøklene ut av hullene for å løsne Fords radio. Trekk ut og fjern antenne, også kjent som antennen --- funnet på baksiden av radioen.

Ford Radio fjerning Keys

Sett både Ford radio fjerning nøklene inn i hullene som finnes på begge sider av Fords radio. Hvis du ikke har Ford radio fjerning nøkler, kuttet en kleshenger i to deler og bøy hver brikke å ligne Ford radio fjerning nøkler og skyv radioen utover fra Fords dashbordet. Trekk ut og fjern antenne, funnet på baksiden av radioen.

"U" -formet Fjerning Keys

Sett begge "U" -formet nøklene inn i hullene som finnes på begge sider av Fords radio.

Trykk på tastene utover fra radio, trykke og flytte radioens klipp med nøkkelens ender, skyv og trekk radioen utover fra dashbordet. Trekk ut Fords antenne, funnet på baksiden av radioen.