1993 Ford Ranger Problemer

Sikkerhet er et stort problem i biler. Mens du kjører i høye hastigheter på veier, sjåfører ønsker å vite at de er trygge i sine kjøretøy og har et lavt potensial for en krasj eller alvorlig personskade. 1993 Ford Ranger hadde mange problemer og flere tilbakekallinger for defekt utstyr. Mens mange folk var fornøyd med sine Ford Rangers, andre møtte de problemene som er beskrevet i de minnes; Ford måtte refundere disse kundene for utstyr eller få den reparert helt.

Frontlykter

11. mai 2009 utstedte Dope Incorporated en tilbakekalling på frontlys for 1993 Ford Ranger modell. Produsenten tilbakekalte 42,540 kombinasjon hjørne og støtfanger lys. Frontlyktene ikke svarer til Fords politikk med Federal Motor Vehicle Safety Standard Antall 108 om "lamper, reflekterende enheter og tilhørende utstyr." Disse lampene ikke inneholder riktig mengde av rav side reflektorer, noe som kan føre til redusert belysning sikt, muligens noe som resulterer i en krasj. Dope Incorporated ga kundene fulle refusjoner for de defekte lamper.

parkering Bremser

Den 7. september 2004 utstedte Ford en tilbakekalling for 835,791 1993 Rangers. Parkeringsbremsen selv justere haken ikke klarte å stille opp med selv justere skralle, som gjorde palen slip over en eller flere tenner i sperre. Med dette problemet, Ranger kunne ikke bremse skikkelig, og vil gå inn i en rull fordi parkeringsbremsen ikke kunne holde det effektivt. Ford reagerte ved å installere en kile for å låse pal på plass med selv justere skralle.

Fartskontroll

5. desember 1995 Ford tilbakekalt 260.000 1993 Rangers. Under ekstremt kaldt vær, spjeldhus av motoren var iskaldt, forårsaker den til å forbli i motorveien cruising posisjon etter at sjåføren hadde sluppet gasspedalen eller deaktivert hastighetskontroll. Lastebilen ville i sin tur cruise ved høyere hastigheter, slik at sjåføren ikke klarer å stoppe i tide for å unngå ulykker. Ford forhandlere erstattet defekte enheter med nytt utstyr og brakte de tilbakekalte biler tilbake til forhandleren.