1993 Colt Vista Feilsøking

1993 Colt Vista Feilsøking


Colt Vista kombi bil, produsert av den nå nedlagte Chrysler merkevare Plymouth, er kjent for utmerket gass kjørelengde det blir fra sin rekkefirer. Den primære metode for feilsøking er en grundig tjeneste av bilen. Regelmessig vedlikehold bør løse de fleste problemer, eller i det minste bidra til å diagnostisere dem. Et oljeskift og nytt drivstoff kan bidra bilen kjøre jevnt og holde den på veien.

Bruksanvisning

1 Sjekk batteriet. Kontroller at batteriet har en kostnad i det. Hvis batteriet er fulladet, må du kontrollere kontaktene på det; løse kontakter kan være ansvarlig for at bilen ikke starter. Sjekk tennpluggene, og bytt dem om nødvendig. Kontroller start; det bør klikke om det fungerer. Sjekk bensinpumpen; en ødelagt drivstoffpumpe kan være årsaken til en feil å starte.

2 Diagnostisere problemet hvis Colt Vista dør mens du kjører. Sjekk dynamoen. Generatoren omdanner mekanisk kraft fra motoren til elektrisk energi som lader batteriet. Hvis dynamoen ikke fungerer, kan batteriet bli tømt og stengt alle de elektroniske komponentene i bilen.

3 Diagnose strømtap mens du kjører. Dersom bilen har dårlig ytelse, sjekk bensinpumpen. Pumpen kan ikke være fullstendig brutt, men bare feil. Hvis pumpen ikke leverer en jevn strøm av brensel, kan bilens akselerasjon ustabile. Sjekk luft og drivstoffiltre; hvis en av disse er tilstoppet med rusk, er Colt Vista ikke får drivstoff og luft den trenger for å fungere optimalt. Rengjør eller skift ut filtrene, avhengig av alvorlighetsgraden av problemet.