1992 Toyota Land Cruiser drivstoff kjørelengde

Historien om Toyota Land Cruiser dateres tilbake til tidlig 1950-tallet, da den japanske bilprodusenten først utviklet en jeep-lignende kjøretøy. Introdusert til det amerikanske markedet i 1958, var det Land Cruiser fortsatt en del av Toyota lineup som av 2011 årsmodell.

EPA Estimater

US Environmental Protection Agency (EPA) anslår drivstofføkonomi av 1992 Land Cruiser til å være 10 miles per gallon (mpg) i bykjøring og 13 mpg på motorveien. EPA gir dette sport utility vehicle (SUV) en samlet drivstofføkonomi vurdering av 11 mpg. EPA anslag er for en firehjulsdrevet versjon av bilen med en 4,0-liters motor og automatisk, fire-trinns girkasse med vanlig gass.

tidligere Estimater

De gjeldende EPA anslag er en revisjon nedover fra tidligere - hva EPA vilkår offisielle EPA Window Sticker estimater gjort når bilen først ble tilbudt. På den tiden, byrået sette Land Cruiser estimerte kjørelengde på 12 mpg i byen og 14 mpg på motorveien, med et totalt gjennomsnitt på 12 mpg. Den EPA vilkår sin nye test, noe som resulterer i lavere estimater, "mer realistisk."

årlig kostnad

Antar gass koster $ 2,27 en gallon og 15.000 miles drevet årlig - 55 prosent i byen og resten på motorveien - EPA tall årlig drivstoff kategorien for 1992 Land Cruiser til å være $ 4063.

Karbonutslipp

Den EPA setter de årlige klimagassutslipp over kjøretøyet på en tilsvarende 16,9 tonn karbondioksid slippes ut i atmosfæren.