1992 Honda Prelude Colors

1992 Honda Prelude Colors


1992 Honda Prelude var en svært populær bil på grunn av sin to-dørs sportskupé stil. Det var en elegant bil, godt bygget og regnes elegant. Honda er et anerkjent navn i bilindustrien, og Prelude er intet unntak. Bilentusiaster så denne modellen som en pålitelig bil som passer inn i sportsbil sjangeren. Ifølge Honda Prelude hjemmeside, hadde bare det nordamerikanske markedet tilgang til alle åtte farger.

varme farger

1992 Honda Prelude ble tilbudt i to varme farger: Cassis Red Pearl og Milano Red. Førstnevnte er en tone som ligner på burgunder, og sistnevnte er nærmere granat rød.

kule farger

The Prelude ble tilbudt i tre kule farger: Britany Bluegreen Metallic, malakittgrønt Pearl og Pacific Blue Pearl. Disse var alle populære modellen farger, men de andre to var kun tilgjengelig til Nord-Amerika, drar ut Japan og Europa. Den første farge er lik en mørk blågrønn. Den andre fargen er som en skog grønn med perle undertoner og den siste fargen er lik en frostet marineblå.

Monotone Colors

De tre siste tilbud av farger er: Frost Hvit, Phantom Gray Pearl og Sebring Silver Metallic. Disse var også ganske populære farger med denne modellen. Frost White er mer som en lys grå. Phantom Gray Pearl er mye som kull, og Sebring Silver Metallic er en typisk sølv til hverdags forbruker.