1992 GMC Safari XT spesifikasjoner

GMC Safari er et arbeid og passasjer van sammenlignbar med Chevy Astrovan modell. GMC Safari er en lastebil-baserte minivan med høyere nyttelast kapasitet på grunn av sine bakover eller all-wheel-drive egenskaper. GMC Safari går tilbake til sin opprinnelige produksjonsår i 1985 og ble innført som en innenlandsk rival for de større Dodge minivans og arbeids varebiler.

Oppdateringer og endringer

1992 GMC Safari XT ble oppdatert for å ha et alternativ for en kraftigere motor fra sin 1991 forgjenger, med en vekt på 200 hestekrefter (avhengig av modell.) Safari XT hadde også muligheter for en nederlandsk-dør stil, split panel bakdør , inkludert ett stykke glass bakluke satt over selve dørene.

Specs

GMC Safari hadde en standard motor som måler 4,3 liter og strekker seg fra 150 hestekrefter for XT varebil til 200 hestekrefter for XT SLX firehjulstrekk (ved 4600 rpm.) Strøm-til-vektmåling for firehjulsdrift XT er 0,0498 og har et kompresjonsforhold på 9,1: 1. Alle motorene brukte en sekssylindrede konfigurasjon. De dreiemoment (ft.-lb.) tiltak på 230 for XT varebil og øker til 260 for all-wheel og firehjulsdrevne modeller. Den XT bare kom i en fire-trinns automatisk girkasse med overdrive. Den gjennomsnittlige drivstofføkonomi av XT varierte 14-17 i byen og 18-22 på motorveien. Drivstofftanken holdt en 27-gallon kapasitet. Akselavstanden på 1992 XT målt til 111 inches og hadde et vendediameter på 40,5 fot. Van hadde en uavhengig fjæring foran og en live bakhjulsoppheng. Avhengig av modell, GMC Safari XT hadde en gjennomsnittlig klimagassutslipp fra 10.80 til 12.20 tonn per år, som bestemmes av FuelEconomy.Gov.

Alternativer og funksjoner

Den XT hadde en rekke trim design og alternativer, inkludert XT varebil, XT SLX, all-wheel-drive varebil og XT SLX med firehjulstrekk alternativet. 1992 GMC Safari XT hadde relativt få sikkerhetsalternativer, som i hovedsak følger en blokkeringsfrie bremser. Ingen av de 1992 XT modellene kom utstyrt med kollisjonsputer. Andre tilgjengelige alternativer inkludert en AM / FM-kassett lydsystem, dørlåser, bak-vinduet varmeapparat, klimaanlegg, elektriske vinduer, privacy glass og bøtte seter.

videresalg

Videresalg verdien for en godt vedlikeholdt 1992 GMC Safari XT varierer fra $ 1800 til $ 2500, avhengig av modell. Lavere kjørelengde biler kan ha en høyere prisforlangende også. Tre tilbakekallinger er oppført etter Cars.com, inkludert en drivstoffsystemproblem, bensin trykk slanger og et bremsesystem tilbakekalling.