1992 Ford Tempo Specs

Ford Tempo ble innført i 1983 som et praktisk sedan som fikk god gass kjørelengde. Det er designet for funksjonalitet for å flytte folk og deres last, og det gjorde ikke fokusere på high-end styling eller ytelse. I 1992 Tempo kom i tre utstyrsnivåer.

Motor og ytelse

1992 Ford Tempo kom standard med en 2,3-liter, V4-motor som produserer 96 hestekrefter, med en opsjon på å erstatte den med en 3,0-liter, V6-motor med 135 hestekrefter. Den har en standard fem-trinns manuell girkasse, som kan oppgraderes til en tre-trinns automatgirkasse. Det har foran spankulere fjæring og bak torsjonsfjæring strut suspensjon, og bilen har skivebremser foran. Standarden 1992 Tempo har en 15,9-liters bensintank, og det blir 21 miles per gallon i byen og 30 mpg på motorveien, for en samlet kjørelengde på 24 mpg.

utvendig Specs

1992 Ford Tempo kom standard med svart kropp listverk. En koffert rack er tilgjengelig på alle tre modellene, og drevet sidespeilene er tilgjengelige på basen og GLS modeller.

interiør Specs

Innvendig lys i 1992 Ford Tempo består av laste lys. Lydsystemet omfatter en AM / FM stereo radio, med en valgfri fire-høyttalersystem. Sikkerhetsutstyret omfatter driver kollisjonsputer.

LX og GLS modellen har

1992 Ford Tempo kom i oppgradert LX og GLS modeller. LX-modellen har gummimatter, et midtarmlene, dørlåser, drevet sidespeil, en drevet trunk utgivelsen og en manuell drivstofftanklokket utgivelsen, som alle er valgfrie i de andre modellene. Både LX og GLS kom standard med leselys, en trippteller og en turteller. GLS var utstyrt med klimaanlegg, skinntrukket ratt og en kassettspiller, som er kun tilgjengelige som alternativer i de andre modellene. GLS modellen har også en digital dashbord display. Cruise control, en bakre defroster og elektriske vinduer er tilleggsfunksjoner som er tilgjengelige på alle tre modellene.