1992 Ford Ranger Drivstofftrykkregulator Feilsøking

Drivstofftrykkregulator problemene har alltid symptomer forbundet med en svikt i trykkregulatoren. 1992 Ford Ranger er ikke noe unntak. En motor som lopes på en inaktiv; har en tung, rå lukt av drivstoff; avgir svart røk fra eksosen; detonerer under belastning; mangler kraft ved akselerasjon; har redusert hastighet; dårlig nøling; holder begroing plugger; er vanskelig å starte; forurenser oljen med brennstoff eller setter en oksygensensor kode meget sannsynlig har et slikt problem. Dette er ikke å si at alle disse symptomene vil skje samtidig; den avhenger av hvilken type av feil regulatoren har opplevd.

Bruksanvisning

1 Se etter de nevnte symptomer som skulle tilsi en feil på bensintrykkregulator.

2 Finn regulatoren på førersiden bak på fuel rail. Inspiser regulator base for noen bevis for drivstofflekkasje fra O-ringen. Alle slike tegn krever en ny O-ring hvis alt annet sjekker ut.

3 Trekk ut peilepinnen og teste det for en lukt av drivstoff indikerer overflødig drivstoff i sylindrene. Installer drivstofftrykkmåleren på fuel rail Schrader ventil. I utseende, dette ser ut som en sykkel dekk ventil. Tråd måleren slangen på denne montering. Alle avlesninger vil nå vises på måleren.

4 Vri nøkkelen på uten å starte bilen og observere drivstoff trykkmåler. Trykket må ikke være mer enn 40 psi eller regulatoren er dårlig. Dersom drivstofftrykket er lavt, drivstoffpumpen eller filter er dårlig.

5 Start lastebil og observere måleren. Det må være 30 psi pluss eller minus omtrent 1 pund. Hvis det er høyere, se på sugeslangen for lekkasjer og vakuum. Ta sugeslangen av og plassere en finger over slangeenden for å teste for et vakuum. Hvis slangen er i god form, er regulatoren problemet.

6 Sjekk returledningen for floker begrenser returstrømmen av drivstoff på tanken. Trekk vakuumslangen av regulatoren. Se i regulatoren brystvorten og slangen for drivstoff indikerer en revet membran i regulatoren. Se på bensintrykkmåleren med slangen av. Det skal ha steget til 39-40 psi. Hvis det ikke har steget, er regulatoren dårlig. Installer sugeslangen og trykket må falle til 30 psi.

7 Hev motorturtall og se på måleren. Trykket skal svært raskt stige til 40 psi og forbli der motoren er akselerert. Det må tilbake til 30 psi da tilbake til en inaktiv. Enhver uregelmessighet i ytelse krever erstatning av regulator.

8 Slå av motoren og se på måleren. Brennstofftrykket må forbli i noen minutter, faller meget langsomt. Hvis trykket faller med en gang, er en injektor fast åpen. Når dette skjer, går den resterende brennstofftrykket forbi injektoren inn i sin sylinder, vaske ned sylinderen. Dette vil mette oljen med gass og foul pluggen.

Hint

  • Drivstoff sprøytebrukere er en fast dimensjonal-åpning, elektromagnetisk, solenoid-opererte drivstoff levering enhet. Mengden drivstoff de leverer til motoren er utelukkende avhengig av hvor lang tid de er åpnet. Datamaskinen regulerer "på gang", avhengig av motor etterspørselen. Presist meter drivstoff til motoren, må trykket over injektoren være 39-40 psi til enhver tid over en inaktiv. På en inaktiv, må trykket reduseres til 30 kPa.
  • Trykkregulatoren har en membran med en fjær i et lukket kammer. Brennstofftrykk fra brennstoffpumpen går inn fra brensel skinnen, å utøve trykk på membranen, og fjæren motvirker dette trykk. En vakuumslangen er festet til toppen av kammeret. På en inaktiv, er den høyeste vakuum, og trykket falt til 30 psi, slik at alt overskytende brensel for å vende tilbake til tanken gjennom returslangen er festet til regulatoren. Som motoren akselereres, faller vakuum og drivstofftrykket stiger til 39 til 40 psi og rester.