1991 Toyota Corolla Rear Brake Reparasjon

1991 Toyota Corolla Rear Brake Reparasjon


Periodisk vedlikehold på 1991 Toyota Corolla er et faktum av livet. En av de mest vanlige reparasjonsoppgaver er å erstatte en utslitt sett bremseklosser. Unnlatelse av å gjøre dette på en riktig måte kan ødelegge dine rotorer, noe som kan koste deg tid og penger, samt påvirke din Corolla evne til å bremse når du må stoppe. Heldigvis erstatte bremsene på en Corolla er ikke så vanskelig for gjør-det-selv-mekaniker

Bruksanvisning

1 Skyv et gulv jack under Toyota Corolla slik at setet er under den bakre rammen. Jekk opp bilen og plassere en jack stå under. Gjenta på den andre siden.

2 Fjern lug nuts på bakhjulene ved hjelp av et dekk jern eller fire-veis. Trekk dekkene ut av Corolla og sett dem til side.

3 Åpne panseret på Corolla og finn master sylinderen reservoaret. Det er en hvit, firkantet, plastbeholder på toppen av motoren på førersiden; den har en svart cap merket "bremser". Ta hetten av og fjerne omtrent halvparten av væsken inne ved hjelp av en kalkun Baster eller sprøyte.

4 Ta tak i bøylen fra bak og trekker den mot deg.

5 Fjern de øvre og nedre boltene på bøylen med en skralle, deretter trekke bøylen av rotoren. Sett bøylen til side, men ikke la det henge fra bremsen linjen. Det kan ødelegge bremsen linjen.

6 Pop bremseklossene, shims og bremseslitasjeindikatorer ut av bøylen for hånd. Med bøylen av rotoren, bør disse delene gli rett av.

7 Fjern fjærklemmene med et par nebbtang. Våren klipp er på siden av bøylen og kan trekkes rett ut med tang.

8 Sette alle fire bremsebæreplatene på momentplaten.

9 Clip bremseslitasjeindikatorene på bremseklossene. Deretter satte mellomlegg på utsiden av hver blokk. Dette kan gjøres for hånd.

10 Sett setet på en C-klemme på caliper stempel og skru den ned til stempelet er på bunnen av boringen.

11 Plasser målepunktet på plass over bremseklossene og sett inn de to festeboltene med en skralle.

12 Sett hjulene tilbake på og hånd-trekke til mutrene. Fjern jack står og senke Corolla til bakken. Stram til mutrene på begge bakhjulene.

1. 3 Pump bremsepedalen flere ganger å sete bremseklossene riktig.

14 Fyll master sylinder reservoaret med bremsevæske. Skru på lokket som du fjernet tidligere, og lukk panseret.