1991 Honda Civic Ignition Switch Tumbler Removal

1991 Honda Civic base modell kom med en 1,5-liters firesylindret motor og en fire-trinns manuell girkasse. Tenningsbryteren vannglass er laget for å hindre at bilen blir slått på eller rattet blir låst opp uten riktig hurtigtast. Over tid pinnene inne i vannglass kan bli slitt og vil tillate nøkkelen til å bli fjernet uten ut å bli slått av, eller vil gjøre det vanskelig å vri om nøkkelen fra av-stilling, hvis i det hele tatt. Hele tastet bryteren er erstattet som en enhet, men vil kreve fjerning av rattstammen dekselet og deaktivere kollisjonsputen.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og støtte det med propellen kors. Koble den positive batterikabelen først, etterfulgt av den negative batterikabelen med et batteri skiftenøkkel. La bilen til å sitte uten batteri tilkoblet i minst fem minutter for at airbag-systemet til å avvæpne.

2 Fjern den nedre førersiden kick-panelet ved å vri de to låsetappene og trekke nedover på panelet. Undersøk nedre rattstammen dekselet for å finne den dekselfesteboltene. Fjern boltene og fjern nedre rattstamme dekselet.

3 Se på slutten av tenningsbryteren vannglass og koble det elektriske ledningsnettet. Sørg for at tenningsbryteren er i "Av" eller låst posisjon med nøkkelen i bryteren. Fjern de to skruene med en socket og skralle og senk bryteren fra rattstammen.

4 Plasser den nye nøkkelen til den nye tenningsbryteren og kontroller at det er i "Off" posisjon. Guide tenningslåsen på plass. Installer tenningsbryter skruene og stram deretter tettsittende med en socket og skralle. Ikke stram disse skruene eller de vil bryte.

5 Plasser en liten mengde av dielektrisk fett i tenningsbryteren ledningsnettet og plugge kontakten inn bryteren. Plasser den nedre kolonnen dekselet på plass og installere festeskruene. Stram boltene tettsittende med en socket og skralle.

6 Løft den nedre dash kick-panelet på plass og skru låsetappene for å feste den til bunnen av dashbordet. Koble den negative batterikabelen, etterfulgt av det positive. Trekk til batteripolene med et batteri skiftenøkkel. Slå bilen panseret.

7 Vri nøkkelen til på-stilling og overvåke SRS eller airbag lys. Det bør komme på og / eller blinke i omtrent seks sekunder og gå av. Starte kjøretøyet, for å sikre riktig drift av den nye svitsj. Hold min vil du sannsynligvis trenger for å holde den opprinnelige tenningsnøkkelen som året Civic delte samme hurtigtast for dørlåser, trunk lås, drivstoff dør og bagasjerommet pop lås og baksetet låsen.

Hint

  • SRS eller airbag ledningene er belagt med gult og bør ikke bli tuklet med på noen måte.
  • Unnlatelse av å koble fra batteriet kan føre til uønskede kollisjonsputen blåses forårsake alvorlig skade eller død.