1990 Nissan Sentra Specs

Nissan Sentra er en base modell av Nissan sedan som er priset lavere enn andre modeller av Nissan biler i samme stil, som Nissan Maxima eller Nissan Altima. På 1990-modellene, Nissan Sentras kom i en rekke forskjellige modeller, alt fra XE sport modellen til coupe-modellen til sedan og XE sedan modeller, alle med nesten identiske spesifikasjoner.

motor~~POS=TRUNC

Alle 1990-modeller av Nissan Altima har identiske spesifikasjoner for sine motorer og makt, som ikke er veldig mye å snakke om. Hver bil har en 1,6-liters rekkefirer motor med 90 hestekrefter, pluss 96 fot-pounds av dreiemoment.

Transmisjon Spesifikasjoner

Spesifikasjoner for overføring på 1990 Nissan Altima biler varierer mellom modell, basert på hva slags overførings folk liker å kjøre. XE Sport modellen av Nissan Altima har en standard fem-trinns manuell girkasse og valgfri tre-trinns automatgirkasse, som gjør XE kupé og XE sedan. Basen modellen av Nissan Sentra Sedan har bare en fire-trinns manuell girkasse, og XE-modellen har bare en fem-trinns manuell girkasse.

drivstoff Spesifikasjoner

Alle modeller av 1990 Nissan Sentra få nesten identisk drivstofføkonomi, som de alle har samme vekt og identiske motorer og makt. XE Sport, SE Coupe, XE Sedan og XE modeller får 28 miles per gallon i byen og 36 miles per gallon på motorveien i gjennomsnitt, noe som gjør dem til en svært økonomisk bil å kjøre. Bare basen sedan får en annen drivstofføkonomi med 29 miles per gallon i byen i gjennomsnitt.

passasjerer Spesifikasjoner

1990 modeller av Nissan Sentra har forskjellig antall dører og sitteplasser for sine passasjerer. XE Sport og SE coupe har bare to dører og plass til fire passasjerer. Base Sedan og XE Sedan modellene har to dører og sitteplasser for fem passasjerer, mens XE-modellen har fire dører og plass til fem passasjerer.