1990 Honda Distributør Electronic Components

1990 Honda Distributør Electronic Components


1990 distributøren er en av de viktigste komponentene i tenningssystemet på en Honda, og består av bare noen få elektroniske komponenter. Disse distributør komponenter administrere spenningen som går til tennpluggene for å fyre av sylindrene. Distributøren er en enkel tenning enhet som utfører en viktig oppgave i drift og tidspunktet for en Honda motor.

elektronisk modul

Den elektroniske modulen tar plassen til punktene i distributør av en 1990 Honda. Punkter er de elektriske komponenter som gir spenning til spolen, og den elektroniske modulen utfører den samme funksjon som de punktene, men gjør det mer effektivt. Modulen lukkes sende spenning eller strøm, til spolen deretter til rotoren, og gir strøm til de respektive tennpluggen. Når modulen åpnes, avbryter den gjeldende eller opphører å sende spenning til coil. Et magnetisk felt blir skapt i den elektroniske modulen og, når den er åpen, sender denne magnetiske strøm tilbake inn i rotoren, slik at den til å snu.

rotor

Rotoren er den elektroniske komponenten av en 1990 Honda fordeleren som sender spenning til fordel hetten og inn i riktig tennpluggen. Spinningen av rotoren bestemmer hvilken tennpluggledningen mottar spenning. Rotasjonen er forårsaket av magnetfeltet som dannes av den elektroniske modulen åpning og lukking. Rotoren spinner tusenvis av ganger i løpet av kort tid, og sender spenning gjennom tennplugg ledninger og inn tennpluggene for å fyre av sylindrene i riktig rekkefølge slik at motoren går jevnt og effektivt.

distributør Cap

1990 Honda distributør er sammenkoblet med forskjellige motorer, for eksempel en fire- eller sekssylindrede. Distributør cap er den elektroniske komponenten i fordel hvor tennplugg ledninger er festet. Antallet tennplugg ledninger er bestemt av størrelsen på motoren. Hetten har kontaktpunkter som mottar spenning leveres av den roterende rotor. Hver gang rotor kontakter en bestemt tennpluggen punktet, er en kostnad som ble sendt til tennplugg og sylinder, skyting som sylinder i en utpekt rekkefølge. Hetten huser også de øvrige elektroniske komponenter i Honda fordeleren.