1990 GMC Pickup Heater Vil ikke blåse varm luft

1990 GMC Pickup Heater Vil ikke blåse varm luft


Varmesystemet i 1990 GMC pickup bruker varme skapt av kjølevæske å bo varm. Når dette kjølevæske ikke får varme opp til sitt anbefalt temperatur, vil ovnen ikke blåse varm luft. En vanlig årsak til over-kjøling av kjølevæsken er en termostat som er fast åpen. Dette gjør det mulig for kjølemiddel til å strømme i et hurtig tempo gjennom hele motoren og ikke absorberer nok varme. Etter den tid den når GMC varmeapparat kjerne, er kjølevæsken også kult å produsere varme fra varmeapparatet. Skifte mislyktes termostaten er den eneste måten å reparere dette.

Bruksanvisning

1 Åpne GMC hette og finn den øvre radiator slangen, gummislangen på toppen av radiatoren. Spore den øvre radiator nesen til den møter motoren. Den metallhus koble slangen til motoren er termostathuset. Plasser renne pannen rett under termostathuset.

2 Løsne og fjern skruene som holder termostathuset til motoren, ved hjelp av en skralle og socket. Trekk termostathuset opp og bort fra motoren. Vær forberedt på en liten strøm av kjølevæske, så hold slangen rettet mot avløpet pannen.

3 Grab termostat, metallgjenstanden under termostathuset, og trekk det fra motoren. Fjern pakningen fra termostathuset og skrape av eventuelle rester som bruker et barberblad skrape. Dette sikrer en god tetning av den nye pakning.

4 Plasser det nye termostaten inn i hullet i motoren med fjærpartiet av termostaten inne i motoren.

5 Plasser den nye pakningen på motoren, fôr opp hullene i pakningen med hullene i motoren. Sett termostathuset over termostat og på motoren. Stram termostathuset boltene til 20 fot-pounds, ved hjelp av momentnøkkel og en stikkontakt.

6 Åpne radiatorlokket og legg 50/50 ferdigblandet kjølevæske før den er full. La hetten fjernet og starte lastebilens motor. Tillat lastebilen for å oppnå driftstemperatur. Legg kjølevæske hver gang nivået synker i radiatoren - kjølevæsken vil slippe når det strømmer gjennom motoren.

7 Slutte å legge til kjølevæske og lukke radiatorlokket når kjølevæsken er full og fortsatt på et konsistent nivå. Lukk GMC hette og slå av motoren.

Hint

  • Arbeid aldri på GMC kjølesystemet når motoren er varm.