1989 Mustang GT Lykteproblemer

Elektriske problemer i 1989 Ford Mustang GT inkludert frontlys bryteren og kontakten, samt dynamoen ledningsnettet meltdown sett av mange Ford-produkter. Heldigvis reparasjonene var lett for det meste, og inkludert oppgraderte deler til problemområdene.

Mustang Lykteproblemer

I slutten av 1980 Mustang GT hadde et problem med fronten belysning. Tåkelysene som ble lagt på disse modellene resulterte i for mye strøm blir trukket gjennom frontlys bryteren, som smeltet bryteren og kontakten. Dette førte frontlykter å blinke etter at de hadde vært på i noen minutter.

For å reparere dette vanlig problem, utstedt Ford en tilbakekalling. Reparasjonen var en heavy-duty bryter og nye ledninger pigtail som kunne håndtere den ekstra strømbelastning for tåke lys kretser. Tilbakekallingen har for lengst utløpt, så hvis du har en av disse bilene, er du på egen hånd med reparasjonen.

Reparere frontlykter

For å gjøre reparasjon, må du fjerne instrumentpanelet for å få tilgang til kontakten og kabling. Kutt ledningene til den gamle kontakten, så lodde den nye på plass.

Du må også fjerne frontlys bryteren. Få tilgang fra under dashbordet. Trykk på en knapp på siden av bryteren for å slippe rattet, som gjør at rammen og bytte skal fjernes. Dette er mye vanskeligere enn det høres ut som rommet under dashbordet er stramt, og trykke på utløserknappen må gjøres fra en vanskelig vinkel.