1989 Ford F-150 Radio ledningsnettet Instruksjoner

1989 Ford F-150 Radio ledningsnettet Instruksjoner


1989 F-150 var en del av den vellykkede Ford F-serie av pickup lastebiler. Det inneholdt en stereo som omfatter en AM-FM-mottaker. Ettermarkedet stereoanlegg inneholde mange flere funksjoner, blant annet MP3-spillere, Bluetooth-tilkobling og DVD-spiller. For å installere en radio i en 1989 F-150, må en wire sele adapter for modellen brukes samt en Ford radio monteringssett for å aktivere den nye stereo til å fungere og form i pickup.

Bruksanvisning

1 Koble den negative terminalen av bilbatteriet med en skiftenøkkel.

2 Ta av plastdashbordet panelet rundt radioen. Fjern de fire Phillips skruene som fester radio. Trekk radioen ut av dashbordet boliger. Koble fra ledningsnett og trekk ut radioantennen.

3 Koble radioinstallasjonen ermet som følger med det nye stereo til Ford radio monteringssett. Sett hylsen gjennom portalen av settet til slutten av hylsen er på nivå med frontplaten. Bøy klaffene på siden av ermet inn i sporene på monteringssettet for å sikre dem sammen. Sett sammen kit til portalen på dashbordet, og fest den med de fire Phillips skruer. Påse at ledningene kommer ut av portalen av settet.

4 Koble ledningsnettet til F-150 til ledningsnett adapter. Feste den andre ende av kabelbunten adapteren til kabelbunten av den nye stereo. Skyv koblingene sammen til de klikker på plass. Koble radioantennen inn porten på baksiden av stereo.

5 Skyv koblet radioen til portalen av monteringssettet. Skyv den inn til den klikker på plass. Sett på radio trim panel. Koble bilbatteriet. Slå på radioen for å teste installasjonen.