1989 Camaro peilepinnen Tube Replacement Instruksjoner

Peilepinnen røret på 1989 Camaro motor gir en måte for deg å sjekke nivået og tilstanden til motorolje raskt og effektivt. Mens skader på peilepinnen tube sjelden skjer, hvis den gjør det, må du skifte ut rør, som en damagd rør fører vanligvis til en oljelekkasje som kan skade motoren din og gjør et rot av understellet. Alle med en god forståelse av bilmekanikere kan erstatte peilepinnen røret i en 1989 Camaro på mindre enn en time.

Bruksanvisning

1 Kjør Camaro to forhjulene på bilen ramper. Shift overføring til park og presse parkeringsbremsepedalen ned. Skubbe bremseklosser godt mot foran og bak løpebaner på venstre bakhjul.

2 Åpne Camaro hette og fjern peilepinnen fra peilepinnerøret. Tørk av peilepinnen med en fille og sett den til side.

3 Klatre under fronten av Camaro med dreneringssumpen og pipenøkkel sett. Sentrer renne pannen rett under peilepinnen tube, hvor røret går inn på siden av motorblokken.

4 Fjern bolten som holder Camaro gamle peilepinnen rør braketten på siden av motoren med en pipenøkkel. Grab peilepinnen rør der den møter motorblokken og dra røret ut av motorblokken.

5 Skyv Camaro nye peilepinnen rør inn i hullet i motorblokken, og pass på peilepinnen tube O-ringen sitter ordentlig på den nye peilepinnen røret før du setter den inn i motoren.

6 Bolt den nye peilepinnen rør braketten på siden av motoren med pipenøkkelen. Rens av eventuelle oljerester som kan ha lekket ut motoren, suspensjon eller eksos bruker brems renere og en fille. Vær forsiktig med eksos hvis Camaro motor var ved driftstemperatur før du begynner denne reparasjonen.

7 Klatre ut med verktøy og gamle peilepinnerøret. Flytt bremseklosser for hånd. Slipp Camaro parkeringsbrems og kjøre bilen av ramper.

Hint

  • Det er en god idé, men ikke nødvendig, for å skifte olje og filter etter utskiftning av peilepinnerøret. Topp Camaro motor olje hvis du ikke kommer til å utføre et oljeskift.