1989 Buick LeSabre Fakta

I 1951, General Motors laget en konseptbil kalt LeSabre. Denne konseptbilen omtalt opprørende teknologi for tiden, for eksempel: en kalesje som lukket når det avfølte løp, innebygd hydraulisk jekk og 12-volts elektronikk - de fleste 1950 biler elektronikk kjørte på 6-volt strøm. Buick ikke slippe LeSabre til 1959 årsmodell. Den LeSabre fortsatt produksjon frem til 2005, da GM eliminert det fra Buick lineup. 1989 er et merkeår for Buick LeSabre, da den inkluderer en spesialmodell.

Trim Nivåer

1989 LeSabre hadde fire hoved trimme nivåer tilgjengelig. Den LeSabre Custom var base trimme nivå. Det neste steget opp var LeSabre Limited, som Buick tilbys enten som en to- eller firedørs. Det neste nivået var en spesialutgave LeSabre, kjent som T-type. Denne pakken lagt til en sport-avstemt fjæring, bakken effekter og en lavere girutveksling for å bedre akselerasjon. Den endelige trim nivå var LeSabre Estate Wagon, som var en stasjonsvogn.

Motor og girkasse

Buick montert alle 1989 LeSabres, unntatt Estate Wagon, med en 3,8-liters V-6 motor som cranked ut 165 hestekrefter og 220 fot-pounds av dreiemoment. Buick montert LeSabre Estate Wagon med en 5,0-liters V-8 motor som produserte bare 140 hestekrefter, men hadde 255 fot-pounds av dreiemoment til å få sin store kropp i bevegelse. Alle 1989 LeSabres hadde en fire-trinns automatisk girkasse.

Drivstofføkonomi

Den LeSabre Custom, begrenset og T-type alle hadde en vurdering av 19 mpg i byen og 28 mpg på motorveien. Jo større motor og kropp kombineres for å slippe LeSabre Estate Wagon bare 17 mpg i byen og 24 mpg på motorveien.

Seating

Den LeSabre Custom og Limited kan romme opptil seks personer - tre i front og tre i baksetet. Den LeSabre Estate Wagon sitter seks personer standard, men kan romme opptil åtte med den valgfrie setet monteres i bagasjerommet. T-type LeSabre bare satt fem personer - to i front og tre i baksetet.

standard~~POS=TRUNC

Alle de 1989 Buick LeSabres kom standard med en tilt ratt og klimaanlegg. Den LeSabre Estate Wagon og T-type begge kom standard med lettmetallfelger, også.