1988 Mustang Saleen Specs

1988 Mustang Saleen er en muskel bil som ble utviklet av amerikanske bilprodusenten Ford Motor Company. Den Saleen er designet av den tidligere amerikanske racerfører Steve Saleen i 1983, og den første Mustang Saleen ble utgitt ett år senere. Ford Mustang Saleens er fortsatt i produksjon fra 2010.

Interiør og Eksteriør

Interiøret i 1988 Mustang Saleen inkluderer en tre-eket skinnratt og girkule samt foran og bak Saleen Edition Flofit sportsseter som kommer i tan og grått. I 1988 ble en Pioneer KEH 6050 radio og kassettspiller til som var seks høyttalere. Virkemidlene er en turteller og speedometer. Eksteriøret har foran støtfanger listverk, som ble lagt i 1988 modell. Den Saleen Mustang emblem er også på dekk lokket. Bilen har en Saleen Autosports bakvingen, uretan front air dam, uretan sideskjørt og uretan bakre Valance. Dekk som måler 8,9 inches bred med 4,5-tommers høye sideveggene er på 16-tommers diameter Saleen Autosport hjul, som er laget av mesh legering. Utvendig fargealternativer er purpur rødt, Oxford hvit, svart og grå.

Hjuloppheng og bremser

Monroe Formel GP gassdempere ble tilsatt til bilen for 1998-modell, og de følger spiralfjærer ved fronten av kjøretøyet for suspensjonen. Monroe GP gass sjokk, også lagt i 1988, bli med spiralfjærer bak på bilen. Bilen er utstyrt med spankulere montering lagre og uretan sway bar pivot foring. Den Saleen har SVO skivebremser foran og bak.

Makt

V8-motor i hjertet av Mustang Saleen har en forskyvning på 302 kubikk inches og et kompresjonsforhold på 9,2: 1. Det kan generere opp til 225 hestekrefter ved 4200 rpm og 300 pund-fot dreiemoment ved 3200 rpm.

Andre funksjoner og alternativer

The Mustang Saleen er utstyrt med en Hurst quick-ratio shifter, Racecraft chassis oppkvikkende og spankulere tårn spenne. Ekstrautstyr omfatter Saleen Autosports fem-eikers lettmetallfelger og 3.55: 1 antispinn differensial.