1988 Jeep Comanche Interior Specs

1988 Jeep Comanche var en pickup lastebil som ble utgitt i ni forskjellige modellvarianter. Disse trimme nivåer inkluderte to- og fire-wheel-drive Pioneer, to- og fire-hjuls-stasjonen Laredo, to-wheel-drive Eliminator, fire-hjuls-stasjonen Chief, standard-to-wheel-drive, standard fire hjul kjøring og automatisk firehjulstrekk. Alle Comanche modellene har to dører.

Interiør

De Laredo og Eliminator modeller både plass til opptil to passasjerer, mens de andre trimme nivåer har plass til tre. Alle passasjerer må sitte i forsetet. The Eliminator er den eneste modellen som har en turteller for å måle omdreininger per minutt på dashbordet. Takhøyden kommer ut til 39,4 inches, og benplass er 43 inches. Mellomrom mellom skuldrene er lik 55,3 inches, og hip plass er 55,3 inches.

Målinger

Alle Comanche modellene er 71,7 inches bredt og 63,7 inches høy. De Eliminator og Chief modeller er 179,2 inches lang, mens alle andre versjoner er 194 inches lang. The Chief veier 2,810 lbs., Og Eliminator veier 3,040 lbs. De andre Comanche lastebiler er 2.955 lbs. Vende diameter måler 41,3 fot for hver Comanche modell.

Makt

Den Comanche er tilgjengelig med tre ulike motorer. Alle modeller, men Eliminator kommer standard med en 2,5-liters rekkefire motor og 121 hestekrefter, mens Eliminator inneholder en 4,0-liters I6 motor og har 177 hestekrefter. De fire-wheel-drive Pioneer er også tilgjengelig med en 4,0-liters motor, men det er en V6 og ikke en I6. Standarden automatisk fire-wheel-drive modellen leveres med en fire-trinns automatisk overdrive girkasse. Alle andre Comanche lastebiler kommer standard med en femtrinns manuell overdrive girkasse.

Brensel

Alle fire-wheel-drive-modeller, men Chief har en 18-gallon drivstoff tank. to-wheel-drive modeller Chief og inneholder en 16-gallon drivstoff tank. To-wheel-drive modeller får 21 miles per gallon i byen og 24 mpg på motorveien. Automatgir fire-wheel-drive modeller får 18 mpg i byen og 23 mpg på motorveien. manuell girkasse fire-wheel-drive-modellene oppnår 20 mpg i byen og 23 mpg på motorveien.