1988 Ford Taurus Alignment Specs

1988 Ford Taurus Alignment Specs


Taurus er en mid-size familie bil introdusert av Ford Motor Co i 1980. Som andre biler, krever Taurus periodisk justering av hjulene, ofte referert til som en "innretting", for å sikre at kjøretøyet går rett og dekkene slites jevnt. Standardspesifikasjoner for en justerings var de samme for alle Taurus modeller i 1988. Disse spesifikasjonene er gitt for et kjøretøy ved egen høyde med en-halv tank.

Camber

Målt i grader, er camber den utover eller innover vippe av hjulet i forhold til midten av kjøretøyet. Taurus camber vinkel bør være den samme på både høyre og venstre hjul. Den nominelle vinkel bør være +0,5 grader med maksimalt tillatte forskjell på ± 0,6 grader.

Caster

Caster er både den bakre og den fremre skråstilling av styrespindelen fra den sanne vertikale. Caster er måling i vinkler som er ansvarlig for retningsstabilitet. Taurus caster vinkel bør være den samme på både høyre og venstre hjul. Caster vinkelen skal ha en nominell måling av +3.8 grader med maksimalt tillatte forskjell på ± 1,0 grad.


Toe er forskjellen mellom de fremre og bakre innerkantene av forhjulene. Den totale tå-spesifikasjonen er -0.100 inches og en vinkel på -0.2 °.