1987 Toyota Supra Turbo Specs

1987 Toyota Supra Turbo Specs


Produsert i to modeller som et high-speed cruiser og turbo modellen sportsbil, 1987 Toyota Supra var en del av en lang bil produksjon løp som startet i 1979 og ble avsluttet i 2002. 1987 modell Supra sette bilen bortsett fra sin søstermodell , Celica, som de to utførelser gikk hver sin retning med drivverket og funksjoner. Som en del av de tidlige stadium tre utvikling av Supra, 1987 Supra Turbo fortsatt gjennomført de samme motorkonstruksjoner fra sin stamfar, Toyota 2000GT. Andre funksjoner ble lagt til og forbedret. Den totale produksjonen av Supras, lager og turbo kombinert kom inn på 29 907 i 1987.

motor~~POS=TRUNC Detaljer

1987 Toyota Supra Turbo fått sammen med et in-line, seks-sylindret motor som produserte 230 hestekrefter og 246 fot-pounds av dreiemoment og 5600 rpm. To år senere en mindre endring ville tillate litt mer hestekrefter ut av motoren for fremtidige modeller. Den turbomotor størrelse utnyttet en 2954 cc forskyvning og 180,3-kubikk tomme oppsett. Motoren fort design først gitt i Toyota 2000GT med fire funksjons ventiler per sylinder og fordelen av å ha doble overliggende kamaksler. Motoren ville ikke bruke en agent; i stedet det hadde spoler plassert på toppen av hver kam med aktivitet rettet av sensorer.

Motoren i seg selv, uavhengig av å være en turbo modell eller cruiser, led av blåst hodet pakninger gjentatte ganger. Problemet var forbundet med en uriktig moment på skruene. Reparasjonen var å erstatte toppakning og bruke en strammere momentinnstilling. Men mekanikerne måtte finne dette ut fra munn til munn, siden ingen offisielle instruksjoner ble utgitt i 1987.

Overføring og oppheng

1987 Toyota Supra Turbo matchet motoren med en femtrinns manuell R154 girkasse for rask respons og kontroll. Alternativt forbrukerne kan fortsatt melde deg på en fire-trinns A340E automatisk design hvis de ikke ønsker å mase med en manuell tilnærming.

Suspensjon fortsatte, og en redesign startet i 1986 som tillot to forskjellige innstillinger styres av føreren for å dempe veien effekt. En tredje demping nivået ble programmert inn i bilen, men det bare sparket i når bilen ble bremser hardt eller reiser gjennom svinger fort. Den Supra også brukt en arm forstilling montering i front og bak aksler.

Kropp og estetikk

I 1987 Toyota fortsatt pause mellom Supra og Celica i utseende og montering. Den Supra Turbo, som lager modellen, kom lengre og bredere i kroppsstørrelse enn Celica. Logos ble endret ut og Supra og Supra Turbo begge begynte å bruke sin egen bil logo snarere enn den Celica.