1987 Nissan Maxima Fuel Pump Monteringsanvisning

1987 Nissan Maxima Fuel Pump Monteringsanvisning


Din 1987 Nissan Maxima er utstyrt med en forhjulsdrevet V6-motor. Med riktig vedlikehold, kan holde Maxima kjører for år. Som en del av dette nødvendig vedlikehold, må du bytte ut elektronisk, tank bensinpumpe på enkelte punkt. Du får tilgang til bensinpumpen forsamlingen gjennom et tilgangs døren uten å måtte senke tank og uten å måtte bruke spesielle verktøy. Installer ny pumpe og få Maxima tilbake på veien umiddelbart.

Bruksanvisning

Fjerne Fuel Pump

1 Finn sikringsblokken på venstre side under instrumentpanelet. Sving sikringsskap frontpaneldør åpen ved å trykke ned og dra i fliken øverst på døren. Du vil se to kolonner med sikringer inne i boksen. Brennstoffpumpen sikringen er ved bunnen av den første kolonne.

2 Ta på parkeringsbremsene og skifte overføring til nøytral (manuell girkasse) eller til park (automatgir).

3 Start motoren. La det inaktiv. Trekk ut bensinpumpe sikringen med et par nebbtang. La bilen stall. Tørn motoren og pass på at den ikke starte. Dette har lettet drivstoffsystemet trykket, ifølge Ken Freund i "Nissan Maxima Automotive Repair Manual". Slå av tenningen og sett på bensinpumpen sikring.

4 Åpne panseret på Maxima og koble bakken (sort) batterikabelen med en skiftenøkkel.

5 Åpne bagasjerommet og koble fra bensinmåler elektriske kontakten. Koplingsstykket ledning går igjennom en drivstofftank inspeksjonsluken nær baksiden av det bakre sete.

6 Løsne drivstofftanken inspeksjonsluken og flytte den til side ved hjelp av en skralle, skralle forlengelse og socket. Dette er den lille dekselet med wire-kontakten du koblet fra i forrige trinn.

7 Koble drivstoffledningene fra bensinpumpen forsamlingen gjennom tilgangen hullet ved å trykke på låsetappene på slangen plast holdere.

8 Løsne bensinpumpen montering bolter med en skralle, skralle forlengelse og socket.

9 Løft bensinpumpen montering av drivstofftanken. Kast O-ring tetningen under monteringen. Dekk til drivstofftanken åpningen med en ren butikk fille for å holde skitt av innsiden av drivstofftanken.

Installere Fuel Pump

10 Fjern den gamle pumpen fra montering og installere den nye pumpen ved hjelp av et par av nebbtang og en flat skrutrekker.

11 Plasser en ny O-ring rundt bensintanken åpningen. Senk bensinpumpen forsamlingen inn i drivstofftanken. Trekk til festeboltene ved hjelp av skralle, skralle forlengelse og socket.

12 Koble drivstoffledningene til bensinpumpen forsamlingen. Trekk litt på linjene på beslag for å sørge for at de er låst på plass.

1. 3 Flytt drivstofftanken inspeksjonsdekselet og fest festeboltene ved hjelp av skralle, skralle forlengelse og socket.

14 Plugg bensinmåler elektriske kontakten på drivstofftanken inspeksjonsluken. Lukk koffertlokket.

15 Koble jord (svart) batterikabelen med skiftenøkkelen. Lukk panseret på Maxima.

16 Start motoren. La den gå på tomgang mens du sjekker for lekkasjer under drivstofftanken området. Slå av motoren.