1987 Mercury Sable Specs

The Mercury Sable, laget av Ford Motor Co, er en mellomstor, oppskalere bil. Det ble ansett som noe av en tvilling til Ford Taurus. Den 1987 Sable var en del av den første generasjonen av Mercury Sables og produksjon av Sable stoppet i 2009.

Modell og produksjon

1987 Mercury Sable ble produsert som en vogn og en sedan, og kom i to modeller: basen GS og LS, som var mer high-end. Biler ble produsert på fabrikker i Chicago, Illinois, og Atlanta, Georgia, og kom i farger som svart, mocha frost, titan frost, krystallblått og elektrisk rødt.

Motor

Basen motor for Sable var en 3-liters V-6 motor. Både tre-trinns og fire-trinns automatisk girkasse var tilgjengelig. Drivstofftanken holdt ca 16 liter. Den Sable fikk 17 miles per gallon (mpg) i byen, 26 mpg på motorveien for en kombinert drivstofføkonomi vurdering av 20 mpg. Det er forhjulsdrevet. Sobel kan akselerere fra 0 til 60 mph på ca 7,2 sekunder. For noen biler, toppfarten var over 85 km / h.

dimensjoner

1987 Mercury Sable var 190,9 inches lang, 70,8 inches bredt og 54,3 inches høy. Akselavstanden var 106 inches. 1987 Mercury Sable har en egenvekt på ca 3131 lbs. Det kan typisk sete seks passasjerer i sedan og åtte i vogna.

Layout og funksjoner

1987 Mercury Sable holdt en "Jelly Bean" form, som gjorde det mer aerodynamisk effektiv enn andre biler. Det inneholdt alternativer som elektriske vinduer, elektriske låser, strøm seter, elektriske speil, klut sitteplasser, en klokke, servobremser og AM / FM stereoanlegget. Air condition ble gjort standard for 1987 årsmodell. Bilen er også omtalt i full bredde front belysning. Interiøret i den første generasjonen av Sables, inkludert 1987 år, kjennetegnet bøtte seter. Dette var sjeldne for mellomstore sedan, men var et fellestrekk ved henting lastebiler.