1987 Mercury Cougar XR7 Specs

I 1987 utgitt Ford en ny versjon av sin Mercury Cougar kjøretøy. Denne bilen hadde vært rundt en stund, men nå inneholdt en mer raffinert generelle formen. En del av denne omleggingen var innføringen av Cougar XR7. Sammenlignet med LS, luksus versjon av Cougar, den XR7 lener seg mer mot den sportslige enden av automotive spekteret.

Motor og girkasse

Motoren i '87 XR7 er en fem-liters V8 vurdert til å ha 150 hestekrefter og elektronisk bensininnsprøytning. Dette komplimenter fire-trinns automatisk overdrive girkasse inkludert på alle modeller av Cougar.

Fysiske egenskaper

Akselavstanden på XR7 er 104.2 inches. Dens lengde er 200,8 inches mens dens bredde og høyde er 70,1 inches og 53,8 inches, respektivt. Det er i stand til å holde 14,6 kubikkfot av last og 22,1 liter bensin. Den egenvekt av XR7 er 3.379 lbs.

andre spesifikasjoner

I 1987 Ford erstattet den vanlige analoge instrumentpanelet med digitale instrumenter. Dette er en standard opsjon på XR7. Den '87 XR7 er også utstyrt med flere sikkerhetsfunksjoner som stål rekkverk og ankere for barneseter. De innvendige materialer som brukes i Cougar er også angivelig i stand til å motstå flamme og absorbere energi til å beskytte innbyggerne.

standard~~POS=TRUNC

The Cougar XR7 har klimaanlegg, elektrisk justerbare seter, elektriske speil, dråpeutskillere på sidevinduene, bøtteseter, opplyst oppføring og sminkespeil. Glasset på baksiden vinduer er tonet for bakre privatliv.