1987 Honda Accord Dynamo Removal

Heldigvis, vil ikke dynamoen erstatning i 1987 Honda Accord oppstår ikke ofte. Fjerningen av dynamoen i denne modellen krever fjerning av den venstre side konstant hastighet aksel for å oppnå tilgang. Dette kompliserer den ellers kjedelige reparasjon til ladesystemet av kjøretøyet. Mens mange biler har en enkel prosedyre for å fjerne dynamoen, er det rett og slett ikke plass i motorrommet på 1987 Honda Accord å gjøre dette uten først å demontere andre komponenter.

CV Shaft fjerning

For å fjerne CV aksel på Honda krever fjerning av hjulet, bremsesammenstilling, ytre tie stangforbindelse og nedre kuleleddet forbindelse til den nedre styrearmen. Spesialverktøy, for eksempel tie stangende separatorer og kuleledd separatorer er nødvendig for å hindre skade oppstår på disse komponentene. Spankulere på Honda Accord er knyttet til det som ofte kalles en arm som bolter til begge sider av knoke og brytes rundt den ytre CV aksel boot montering. På grunn av dette, triangelarmer og spankulere montering må også tas, med mindre du kan demontere det ytre boot og peiling på CV aksel. Når alle disse komponentene er tatt fra hverandre, er det sannsynlig at de tå og camber justering av front-hjulet justering kan bli slått ut av kalibrering. Siden de fleste gjør-det-selv-mekanikk ikke har justering maskiner, fjerning av dynamoen og CV aksel er vanligvis bedre venstre for profesjonell mekaniker.

Den Dynamo fjerning

Før du bytter dynamoen på en bil, må du koble den negative batteripolen fra batteriet. Ellers vil 12-volts batteriet lades fortsatt mate til ledninger av dynamoen som forårsaker et støt eller kortslutning av en wire under fjerning og utskifting av dynamoen.

Når drivakselen er ute av veien, nedre venstre (førersiden) sprutdeksel må fjernes for å få tilgang til dynamoen. Plassert på nedre front-venstre side av motoren, kan du enkelt fjerne dynamo boltene for å svinge dynamoen og fjern drivremmen fra dynamoen skivene. Fjerne beltet helt ikke er nødvendig, med mindre du kommer til å erstatte den. Tatt i betraktning hvor mye krefter det har tatt å få tilgang til dynamoen, erstatte beltet mens du er der virker som en god idé.

De elektriske forbindelser til generatoren trenger også å bli fjernet og deretter generatoren kan lett falle ned fra sin monterte posisjon og bli erstattet eller ombygd.