1987 Ford Bronco Master Cylinder Installasjonsveiledning

Når du ser på mer moderne Ford Broncos, er det vanskelig å forestille seg at det var opprinnelig en kompakt SUV som konkurrerte med International Harvester Scout og Jeep CJ-5. Det var ikke før i 1978 modell år - 12 år etter Bronco utgivelse - at Ford har gjort det til en full-size SUV å konkurrere med Chevy Blazer og andre store SUVer. I 1987 Ford introduserte to hjul ABS-bremser som standard på Bronco å gå sammen med sin makt skivebremser foran. Skifte hovedsylinder - i hjertet av bremsesystemet - på 1987 Bronco er grei, men krever to separate blødning prosesser.

Bruksanvisning

fjerning

1 Trykk bremsepedalen tre eller fire ganger for å fjerne all vakuum fra bremsen booster.

2 Skru av lokket fra master sylinderen reservoaret og Hevert ut så mye bremsevæske som du kan med en kalkun Baster. Overføre fluid til en liten beholder for avhending senere.

3 Trekk oppover på låsetappen på ledningsnettet kobler inn i bunnen av reservoaret, og trekk ledningsnettet fra reservoaret.

4 Hold en liten renne pannen under bremseslanger skrudd inn i master sylinderen å fange dryppende bremsevæske. Løsne bremsen linje med en linje skiftenøkkel, og trekke bremseslanger fra master sylinderen. Fjern beholderen fra under bremseslanger gang væsken stopper dryppende fra dem.

5 Pakk endene av bremseslanger med ren, lofri kluter for å hindre rusk fra å komme inn i bremsesystemet.

6 Fjern de to hovedsylinder festemutterne med en skralle og socket. Trekk hovedsylinder bort fra brems booster og ut av motorrommet.

benk ​​Blødning

7 Sett den nye master sylinder til en benk skrustikke utstyrt med gummi kjeve beskyttere. Stram skrustikke til den innehar hovedsylinderen på plass - ikke over-stramme skrustikke, da det kan ødelegge master sylinder.

8 Fjern plastpluggene fra bremselinjeporter og hånd stramme lufteledninger fra hovedsylinder blø kit inn i portene. Stram luftelinjen passer med en linje skiftenøkkel. Fjern lokket fra master sylinderen reservoaret og fylle den til "Max" linje. Route de lufte linjer i reservoaret og senke endene av linjene i bremsevæske.

9 Trykk og slipp stempelet på baksiden av hovedsylinderen - akkurat som brems booster pushrod gjør - med en treplugg, og se lufte linjer. Fortsett å trykke og slippe stempelet til det ikke flere bobler kommer fra endene av lufteslanger.

10 Skru ut lufteledninger fra hovedsylinder med en linje skiftenøkkel og sett plastinnsatser inn i bremselinjeportene.

Installasjon

11 Sett den nye master sylinder på mountingsskruene på bremsen booster og hånd-tråden feste nøtter. Trekk til master sylinder-fikser fra 18 til 25 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.

12 Fjern det rene, lofri kluter fra bremseslanger og trekk plastinnlegg fra bremsen linjen havner i hovedsylinderen. Hånd træ bremseslanger inn i bremselinjeportene - de er hard-formet, så du kan ikke feil installere dem - og dreiemoment front montering fra 16 til 21 fot-pounds og bak montering fra 10 til 15 fot-pounds med en momentnøkkel og kråke fot vedlegg.

1. 3 Koble ledningsnettet inn i stikkontakten på bunnen av master sylinder reservoaret.

14 Fyll master sylinder til sin "Max" nivå med frisk DOT 3 bremsevæske, om nødvendig.

Utlufting av bremsesystemet

15 Løft forsiden av Bronco med et gulv jack, og skyv bukker under SUV rammeskinnene. Senk bilen på bukker. Hev baksiden av Ford med et gulv jack og skyv bukker under den bakre delen av Bronco ramme. Senk baksiden av Bronco på bukker.

16 Skyv under høyre bakhjul og finne lufteventil - ¼ - tommers metall ventil - på toppen av trommelbrems backing plate eller baksiden av bremsekalippernes. Trykk på slutten av en ¼-tommers-diameter gummislange på lufteventilen og sette den andre enden i en ren, klar container. Fyll den rene, klare beholderen med friskt DOT 3 bremsevæske før det dukker ned slangeenden.

17 Be en assistent med å trykke på bremsepedalen flere ganger til den kjennes hard, for deretter å holde trykket på pedalen. Åpne lufteventilen ved å vri den mot klokken med en kombinøkkel. Se enden av slangen i bremsevæske og se etter luftbobler som kommer fra slangen. Stram lufteventilen. Gjenta dette trinnet inntil det ikke mer luft kommer fra enden av slangen.

18 Påfyll brake master sylinder til sin "Max" med frisk DOT 3 bremsevæske.

19 Gjenta trinn 2 til 4 for de resterende tre hjul, i følgende rekkefølge: venstre bak, høyre foran og venstre foran. Fyll tanken etter hvert hjul. Hvis du lar den gå tørr, må du starte på nytt.

20 Hev baksiden av Bronco av bukker med et gulv jack og fjerne jack stands. Senk baksiden av SUV til bakken. Løft fronten av Ford off bukker med et gulv jack og fjerne jack stands. Senk foran stang til bakken.
Pump pedalen til den er fast før du kjører bilen.

Hint

  • Bremsevæske løser opp raskt for billakkering, så tørk opp søl umiddelbart.