1987 Camaro Spesifikasjoner

1987 Camaro Spesifikasjoner


I 1987 lanserte General Motors sin tjuende versjonen av Chevrolet Camaro, som er en sportsbil først utgitt i 1967. 1987-modellen er en tredje generasjon Camaro som inneholder en drivstoffinnsprøytningssystem, fire-trinns automatisk girkasse og et avansert fjæringssystem som tidligere generasjoner ikke har.

Kropp

Kroppen av 1987 Camaro måler 187,8 inches i lengde, 49,8 inches i høyde og 72 inches i bredden. Den totale egenvekt av bilen, som er vekten av bilen uten passasjerer, er 3,362 pounds. Akselavstanden, som er avstanden mellom de fremre og bakre dekk, måler 101 inches. Ifølge Iroc Zone, de tilgjengelige eksteriørfarger for bilen var sølv, gunmetal grå, svart, hvit, lys blå, mørk blå (svart safir), mørk rød (flamme rød), knall rød, mørk brun (midnatt rødbrun) og gult gull, mens de tilgjengelige interiørfarger var svart, grå og rød. De tilgjengelige materialer for interiøret var standard klut, tilpasset klut, standard vinyl og skinn.

Motor

1987 Camaro var utstyrt med en General Motors 5,7-liter, V8-motor med overliggende ventiler. Motoren hadde 16 totalt ventiler (to ventiler per sylinder) og fem hoved veivaksel lagrene. Boringen, som er diameteren til hvert stempel, er 4 inches, og slag, som er den avstanden som hvert stempel beveger seg i løpet av en fullstendig opp og ned syklus, er 4 inches, noe som gir motoren en boring til slag-forhold på 1,15. GM motoren er en 233-hestekrefters motor med et maksimalt dreiemoment på 318 ft-lbs. 1987 Camaro kan reise fra 0 til 60 miles per time på 6,3 sekunder og kan nå en toppfart på 130 miles per time.

Overføring og oppheng

Bilen er utstyrt med en femtrinns manuell girkasse og er drevet av en bakhjulsdrift system. ARB splitter suspensjoner er utstyrt både foran og bak på bilen. Ventilerte skivebremser er plassert på fronten av bilen og enkeltskivebremser er plassert på baksiden.

Spesial Performance Package

En valgfri ytelse pakken var tilgjengelig for 1987 Camaro, som inkluderte slike ekstramateriale som en fire-fat Quadrajet dobbel eksos motor, fire hjul skivebremser (en obligatorisk Positraction bakakselen var utstyrt med mulighet for fire hjul skivebremser), stivere fjæring, en syv-lags felles resirkuler-ball styresystem, Goodyear fem-eikers aluminiums 15 tommer x 7 tommers dekk og spesielle chassis oppkvikkende (forsterket ramme).