1986 Mercury Capri Spesifikasjoner

Capri har hatt et par innhopp i historien til Ford og Mercury. For år, Ford Capri var en kompakt bil som selges i Europa og Australia. I 1979, en ny Capri dukket opp i Mercury lineup. Dette Capri var egentlig en Mustang kledd annerledes. The Capri ble også kalt en "Fox Mustang." 1986 modellen var det siste året for denne bilen, selv om Mercury gjort noen limited edition Capris følgende året.

Likheter til Mustang

En ny, redesignet Mustang kom på scenen i 1979. Mercury også kom ut med Capri. Chassiset og alle mekaniske deler var de samme som Mustang, og taket, dører og luke var de samme. Noen metallplater og noen kosmetiske elementer var annerledes på Capri.

Kombi var den eneste kroppen stilen Capri brukt, forlater kupé til Ford. Flere pakker var tilgjengelig på Capri, men etter 1986 bare GS og 5,0-liter var tilgjengelig, noe som gir forbrukerne muligheten til luksus eller sport. Den luksus versjon vant til Capri, og sporten pakke - 5,0-liter - ble mer av et alternativ i stedet for en egen modell.

Motor og drivverk

I 1986, "port bensininnsprøytning" ble brukt i Mustang og Capri. Det var en nyskapning - innsprøytning erstattet forgasseren. Sammenlignet med tidligere motorer, hestekrefter gikk ned 210-200, men dreiemomentet gikk opp, 265-285.

For 1986, 1,87 / 1,45-tommers ventiler og stempler brukte en "flat top" ansikt, som var eksklusivt for det året. Header og cam endringer førte til en ekte dual-eksosanlegg for 1986, noe som gjør 1986-motoren unik i Capris.

Ford automatisk overdrive og Warner T-5 fem-trinns girkasser ble tilbudt. Den bakre aksel montasje endret seg til 1986, som en 8,8 differensialgiret ble standard, erstatter 7,5-tommers en som hadde blitt brukt tidligere.

Bremser og under bilen

Suspensjonen ble basert på progressiv foran og bak fjærer, og det ble ikke endret mye i flere år. Ford gjorde slå struts i 1986, men byttet raskt tilbake neste år.

Bremser var et ømt punkt - som makt skivebremser ikke ble installert på Mustang før neste år, og var aldri på Capri. Bilen hadde en front / plate, bakre / tromme oppsett som var den samme for fire- og sekssylindrede biler.

Aluminiumsfelger ble brukt sammen med 15 av 7 tommers dekk. Alle Capri Fox Mustangs brukt 225 / 60R15 Eagle VR dekk - vanligvis ansatt på flere høy ytelse biler.