1986 Chevy Silverado spesifikasjoner

1986 Chevy Silverado spesifikasjoner


Opprinnelig ble "Silverado" betegnelse brukt for å betegne høyere nivå trim som var tilgjengelig på Chevy C og K pickups fra 1975 til 1999. I 1999 Silverado var introdusere å erstatte den populære C / K-serien. I 1986 ble det av C / K modeller med Silverado trim ikke se noen endringer i de andre enn en ny spjeldhus innsprøytningssystemet spesifikasjoner.

Motor

Motoren på Silverado skilte med en 4.3L V8 med opp til 200 hestekrefter. De fire-trinns girkasse leveres som standard som en automatisk. To firehjulsdrift er standard, med en firehjulstrekk alternativet. Servostyring, servobremser og cruise control er standard. Spjeldhus innsprøytning er et nytt tillegg for 1986 modell. Standardversjonen bruker blyfri vanlig drivstoff, med en diesel alternativet tilgjengelig. Motoren i seg selv er en doble overliggende kamaksel laget av støpejern med aluminium topplokk.

Ytre

Den akselavstand på Silverado er 118 inches. Den har et dobbelt eksosanlegg. Det som opprinnelig kom med en montert krom støtfanger og dekk med aluminiumsfelger. Silverado har to sports speil standard også.

Interiør

Innsiden av Silverado er teppebelagte og tre kornet. Seter er laget av lær og er regulerbar. Et instrument måler med klokke er standard. AM / FM-radio er inkludert, som er en CD-spiller. Air conditiioning er standard.