1986 Chevy 5,7 L vil ikke starte når det er kaldt

1986 Chevy 5,7 liter har en forgasser åtte-sylindret motor. Som disse kjøretøyene alder, blir de utsatt for en rekke problemer som kan føre til vanskelig start når motoren er kald. Ettersom det finnes flere ulike problemer som kan forårsake lignende symptomer, er det viktig å stille om å løse problemet på en logisk måte. På den måten kan du eliminere problemer raskt og effektivt, spikke ned de mulige problemene til du sitter igjen med bare én.

Bruksanvisning

1 Start motoren og lytte til støy det gjør. Hvis motoren skrur sakte og lyder arbeidet, kontrollere batteristyrken med en batterimåler og lade den om nødvendig.

2 Åpne panseret. Spray en kort, tre sekunders utbrudd av startfluid inn i luftinntaket. Prøv å starte motoren. Hvis motoren fortsatt ikke starter, er sannsynligvis en tenning problem.

3 Ta en tennpluggen med en tennpluggnøkkel. Fest hver til sin tennplugg ledningen og plasser enden mot en metalldel på rammen eller motor, så har en assistent starte motoren mens du ser etter en gnist. Gjenta med de andre tennpluggene, og erstatter alle som ikke gnist.

4 Ta av luftfilteret ved å skru vingemutteren på toppen og løfte det gratis hvis motoren starter etter du sprayer start væske i luftinntaket, som indikerer en drivstofftilførsel problem. Undersøk chokeleddet, som ligger på toppen av forgasseren, for skitt eller blokkering og ren med forgasser renere hvis nødvendig.

5 Tørn motoren igjen. Fortsatt unnlatelse av å starte indikerer et problem med den automatiske choke coil. Choke reparasjonssett er tilgjengelig for å løse problemet uten å kreve en ny forgasser.

Hint

  • Forgasseren er en svært delikat innstilt stykke av maskiner, og reparasjoner eller justeringer er best overlatt til en kvalifisert mekaniker.
  • Bensindamp er svært brannfarlig. Ikke røyk mens du arbeider på drivstoffsystemet.