1985 Toyota Corona Timing Belt Instruksjoner

Du kan spare penger på arbeidskostnader ved å endre timing belte på Toyota Corona selv. Prosedyren er ikke vanskelig. En person med grunnleggende bilverksted kunnskap kan gjøre det i en garasje eller innkjørsel i et par timer. Prosjektet krever ingen spesielle verktøy, og de som kreves for jobben kan finnes i de fleste verktøykasser. Gi god tid til å fullføre prosjektet, slik at det ikke er noen grunn til å føle som om du har til rush.

Bruksanvisning

1 Drei veivakselen til taktmerkene på veivakselen skivene og motorblokken line up med en skiftenøkkel. Dette vil sette nummer én stempel på øvre dødpunkt, noe som gjør at motoren holder seg i gang etter hvert som prosjektet skrider frem.

2 Fjern de øvre og nedre timing belte dekker ved hjelp av en socket og skralle for å løsne boltene. Løsne bolten på strammerullen ved hjelp av en socket og skralle. Skyv dagdriver så langt det vil gå til venstre.

3 Fjern timing belte fra motoren. Sett den nye timing belte på motoren. Flytt kabelføringstrinsen til høyre for å plassere spenning på timing belte. Stram kabelføringstrinsen bolten med en socket og skralle.

4 Installer de øvre og nedre timing belte dekker og stram boltene med en socket og skralle.

Hint

  • Ikke forsøk å starte motoren når Registerreim er av eller det kan føre til indre skader på vippearmer og løftere.